Na voljo: Na zalogi

Strani Frother Enostaven Za Uporabo Professional Tools Kave Mešalnik 3 Ravni Nastavljiv Low Noise za Kavo Trgovina za Dom, za Restavracijo

(0 Mnenja Strank)

€12.23 - €24.47

Sku: f100123

Kategorija: Kuhinjski Aparati

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: Ashata
  • Vrsta: Rezilo Kavni Mlinčki

Strani Frother 3 Ravni Nastavljiv USB Polnjenje, Nizka raven Hrupa Strokovni Aparat Mešalnik za Dom kavarna Restavracija

1. 3 Stopnje Nastavljiva: Mleko frother dlančnik ima tri orodja, ki se lahko prilagodi glede na vaše potrebe.Hitro preklopi med nizko hitrost, srednje hitrosti in visoke hitrosti.

2. USB Polnjenje: ročni mleka frother napaja zgrajena v 1200mAh polnilna litijeva baterija, ni treba zamenjati baterijo, varstvo okolja in prihranek denarja.

3. Nizka raven Hrupa: Kava mešalnik zgrajena v močnih nizko‑hrup motornih prinaša izboljšano hitrost vrtenja brez motečih svojo družino, ki vam omogoča, da uživajo mirno jutro.

4. Odličen Material: snemljiv mešalni glava je narejena iz živilskih ABS in nerjavnega jekla, ki je enostaven za čiščenje, in pene palica je narejena iz hrane razred ABS, ki je varna.

5. Professional Tools: Obstajajo 2 vrste zamenljivih multi‑funkcijo mešalniki.Izberite pomlad stepanje glavo, da bi pene.Balon stepanje glavo vam pomaga, da bi jajca in puhasto smetano.

Specifikacija: Predmet Vrsta: Ročno Frother

Material: Nerjaveče Jeklo,ABS

Napetost: 5V

Vrsta baterije: Vgrajeno Litij-Ionsko Baterijo

Baterija Model: 18650

Baterija: 1200mah

Čas Polnjenja: 3 Ure

Delovni Čas: Visoka Hitrost 1h, Srednje in Nizke Hitrosti 1.5 h

Teža: Pribl. 198g-199g / 7.0 oz-7.01 oz

Mleko Pena, Mešanje Glavo:

Cca. 12 cm / 4,7 v

Cca. 2,5 cm / 1.0 v

Peko Mešalnik:

Cca. 14.5 cm / 5.7 v

Cca. 4 cm / 1.6 v

Pralni Telo:

Cca. Za 16,7 cm / 6.6 v

Cca. 3 cm / 1.2 v

Package Seznam:

1 x Ročna Frother

1 x Dvojno Mlečne Pene Glavo

1 x Balon Jajce Mućkalica

1 x Polnjenje Podatkovnega Kabla

1 x angleški Uporabniški Priročnik

Opomba: 1.Zgrajena v litij baterija dostave 2.Prosimo, uporabite to v višji steklenice ali globlje posode, da se prepreči razpršenosti kavo ali mleko zaradi močan motor, ki pene

O plačilu

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Fnf.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevamo za njihovo zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo