Na voljo: Na zalogi

Avto Notranje Popravilo Spray Anti-Aging Zaščita Za Avto Accessorie Notranje Zadeve Rezervnih Delov Sedež Usnje Tekoči Vosek Spray Accessorie

(0 Mnenja Strank)

€5.02 - €10.04

Sku: f102888

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Element Teža: 1.00kg
  • Postavka Obsega: avto plastičnih popravilo zastopnik

Bullet Točk:

1.Hitra in Učinkovita: sanacija agent lahko prodrejo globoko v pore materiala.Zamude staranja, enostaven za čiščenje.In to ne poškoduje kritje.

2.Ščiti Avto Barve: Naša posebna formula, nikoli ne bo škode ali suha vaša gume, trim, PP ali škodo kakršne koli barve lahko pridejo v stik s in je varen za uporabo na vseh barv PP in gume.

3.Osvežitev in Čiščenje: Po test z naš avto prenovo, čistila, prevleke za avto videz osveži znova.Poslabšanje PP stornirajo, in notranjosti bo videti dobro, kot nov enkrat.

4.Širok Spekter Uporabe: PP Osvežitev Kompleti so super za nadzorne plošče, sedeži, volan kolesa, klopi, zamenljive strešna okna, notranjost ali zunanjost platišča, odbijači, in še več.

5.Varen in Trajen: Sanacija Agent je narejen iz okolja zaščitne materiale, ki je brez olja formula, neškodljiva in vonja, ki so prosta, da ne bo škode za vaš avto ali druge PP postavke.

Opis:

Sanacija agent lahko prodrejo globoko v pore materiala.Zamude staranja, enostaven za čiščenje.In to ne poškoduje kritje.

Avto Prenove Čistilno sredstvo prebuja originalno teksturo in leska, in tvorijo zaščitni film na površini.Anti-UV, anti-aging, in zaščitni faktor za povečanje sijaja učinek.

Specifikacija:

Ime: Avto Notranje Popravilo Spray

Zmogljivost: 30/50 ml

Izdelek ohranjanje: shranjujte v hladnem in suhem prostoru

Izdelek funkcija: prenovljen notranjosti avtomobila

Seznam vsebine:

Avto Notranje Popravilo Spray *1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo