Na voljo: Na zalogi

MKLASER 1000w 1500w 2000w lasersko varjenje kovin varilec za kovinske 3 v 1

(0 Mnenja Strank)

€22 035.35

Sku: f104015

Kategorija: Izboljšanje Doma

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Opis Izdelka 1. Sprejme integrirano strukturo, ki je svoj sistem nadzora, laserski sistem in hladilni sistem so vsi vgrajeni in vključeni. 2. Ročni holding varjenje glavo je preprosto upravlja, nabiranje in premikanje. 3. Uporaba adapterja za optični laserja.Laserski žarek kakovost je zelo dobra, in njegova izhodna moč je stabilen, ki lahko zagotavlja visoko varjenje uspešnosti. 4. Stroj je z varnostno krmilje, ki lahko nadzirate žarek le pride ven, ko varjenje se začne. 5. Z uporabo posebne programske opreme za varjenje .To je funkcija za neprekinjeno laserski žarek, in nastavljivo izhodno valovno obliko , ki lahko zagotovi dragocen in visoke hitrosti varjenja. 6. Cena je zelo nizka delovna porabe.Uporaba laser pralni eno uro porabijo le 1-1.5 stopinj električne energije, in vara vse vrste tanke kovinske plošče. 7. To lahko vara široko paleto kovinski, sodi iz nerjavečega jekla, ogljikovega jekla, cooper ,aluminij zlitine , Cink prekrita odbora. 8. Zelo lepo varjenje uspešnosti .No deformacijo, majhen toplotni učinek. 9. 2-korak sproži in varjenje del kontaktni senzor za izboljšanje varnosti upravljavca. 10. Varnostna sponka preveri celovitost laser dostave varjenje pištolo. 11. Stroj se lahko equpped s samodejnim polnila žice sistem, laser moči 1000W se lahko vloži s premerom 0,8-1 mm varilne žice, in za laser moči 1500W in 2000W se lahko napolni s premerom 1,2 mm varilne žice, tudi če obstajajo vrzeli v varilni položaj je lahko tudi učinkovito varjenje.Specifikacija postavka Pogoj za vrednost Nove Max.Izhodna Moč 3000W Uporabe kovin, varjenje Dimenzije 131*66*122 cm Garancija 2 leti Laserja blagovne Znamke RAYCUS Laser Vodja blagovne Znamke WSX/Suplaser/RUIFA Teža (KG) 230KG Ključne Prodajne Točke, Enostavno Upravljanje, ki veljajo za Investicije Hoteli, Oblačila Trgovin, Gradbeni Material Trgovine, Predelovalnih dejavnostih, naprave, Stroji Popravila Trgovin, Hrana & Pijača Tovarne, Kmetije, Restavracije, Domačo Rabo, trgovina na Drobno, Živilska Trgovina, Tiskanje, Trgovine, Gradnja , Energija in Rudarstvo, Hrana & Pijača Trgovin, Oglaševanje je Podjetje, ki trži Vrsto Novih Izdelkov, 2023 Garancijo jedrne komponente 2 leti Pakiranje & Dostava

1. Test stroja pred odpremo in pošljete test videos/pics strankam. 2. Uporabite plastično folijo in pene strojno pakiranje.

3. Pakiranje stroj z okrepljeno lesa primeru.

Profil podjetja FAQ V1: nič ne vem o tem pralni, kakšno stroj, ki naj izberem?

Zelo enostavno izbrati.Samo povejte nam, kaj želite storiti z uporabo laserja kavo, potem pa naj nas vam strokovne rešitve in predloge.

Q2: Kako lahko dobim vzorec, da preverite, ali ste kakovosti ?

Če želite označevanje vzorcu, da se preveri kakovost, vam lahko pomaga, da to storite.najprej morate zagotoviti logotip ali načrta za nas, brezplačno oznaka vzorcev, ki lahko zagotovijo.

V3: Kako dolgo bo trajalo, da sprejemate moje blago, ko sem naročite?

Na splošno lahko rečemo, standardni tovor prevoz čas je 5-15 dni Non-standard za tovor, prevoz čas 5-40 dni Glede na geografski lokaciji in prevoz način lahko tudi preverite logistics informacije v vsakem trenutku.

V4: Če nekaj težav zgodi, da ta naprava med garancijskim obdobjem, kaj naj storim?

Bomo ponudbo brezplačno deli med pralni garancijskem roku, če je stroj, ki ima nekaj težav.Medtem ko smo tudi ponudbe brezplačne življenje dolgo po-prodajnih storitev.Tako kakršne koli dvome, samo nam, vam bomo rešitve

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo