Na voljo: Na zalogi

Tarot Peeper Dolgo Letenja Quadcopter Super Combo TL750S1

(0 Mnenja Strank)

€5 660.88

Sku: f109538

Kategorija: Igrače & Hobiji

Oznake:

Specifikacije

  • Material: Kompozitni Material
  • Uporaba: Vozila & Daljinski Upravljalnik Igrače
  • Medosno razdaljo: 750MM
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: TL75S01
  • Priporočamo, Starost: 14+y

Tarot Peeper Dolgo Letenja Quadcopter Super Combo TL750S1

Glavna značilnost Tarot Peeper je dolg čas letenja.S nosilnost GoPro 3 Osi gimbal, slike prenos modul in 6S 10000mah Lipo baterije, je čas letenja, ki lahko dosežejo 47 minut.In lahko uporabili večji baterije, da bi dobili več letenja.Več, Več,kratka, enostavna demontaža,priročno za prevoz in stabilen let pri visoki hitrosti, je svojo funkcijo.Uporaba aera vključujejo Mesto Varnosti,Daljinskih cestah,Požarnega Varstva, iskanje v gozdu, power line pregled in itd.

Specifikacije :

Digonal Medosno razdaljo: 750mm

Okvir Višina: 258mm

Glavni Propeler Dolžina: 210mm

Glavni premer propelerja: 440mm

Teža (brez baterije): o 1.28 kg

Primarni cilj modela je dolg čas letenja.V Peeper okvir je izpostavljena skelet modela.V Peeper prihaja z visoko kakovostnih steklenih vlaken krošnjami.

Je gumb za vklop na večnamensko nadzor pannel, plug baterije odklenite takta stikalo za vklop je na.In lahko bi vedel, kapaciteta baterije glede na raven napolnjenosti baterije indikator na krmilnik pannel (Uporaba 4S baterije).

Enostavno zamenjati baterijo.Velikost baterije okvir je 180mm dolgo in 65 mm širok, 6S 22.2 V 10000amh, da 15000mah baterije, ki se lahko namesti okvir, ki se lahko uporabi na quad.Baterijo lahko namestite na stran.Prosimo, preverite težo referenčni center bit, preden vzamete, da bi dobili off najdaljši čas letenja.

Hitro fodable roko strukturo.Brez orodje, motorna roko lahko zložite z gumb design.Vse roke krat na hrbtu, zmanjšanje volumn je.

Lahka, hitro zložljiv podvozje, zasnova je bila dodeljena intelektualne lastnine.Struktura podvozje je preprosto, teža je lahka, vendar pa ima visoko vzdržljivost.

T6 Aluminija zlitine ovalne roke.Motor roko, je lahka teža, majhna odpornost proti vetru, tako da lahko zmanjša vibracije učinkovito.Visoke hitrosti, 40A ESC matach visoka moč, dušenje motorja mount popolnoma.Motor gori je veter vodnik in odvajanje toplote design.

Na 4008 Martin brushless motor in zložljivi propeler.Po dolgem času testiranje in uglaševanje, močnih kombinirano pride ven,imajo visoko učinkovitost,moč safing in nizke temperature in druge značilnosti.Z lepe CNC CTX gama TC tehnologijo obdelave in visok standard na tem Martin motor, samo tehta 71g.

Inteligentni moč distribucijo sistema se lahko razdeli moč motorja, polet krmilnik, gimbal in sistemi za prenos slike in itd.Ko se začne, je varnostna funkcija za zaklepanje, da bi se izognili nesreči, ki jih misoperation.Če quad ne teče v 30 minutah, trenutno je manj kot 3A, bo pooblastilo samodejno izključi, da bi se izognili lipo baterije prek reset.

Paket Vključuje :

Tarot Peeper okvir Komplet s krošnjami x 1

17.5 cm Martin zložljive ogljikovih vlaken propeler TL2948 x 2

4008 Martin brushless motor x 4

40A brushless ESC x 4

Distribucija energije na enoto x 1

Upravljanje napajanja enota x 1

Uporabniški priročnik x 1

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo