Na voljo: Na zalogi

Vitel Kritje Težka Nepremočljiva Vitel zaščitni Pokrov Prah-Dokazilo Univerzalno Vitel Zaščitni Pokrov za do 17500 Lbs

(0 Mnenja Strank)

€12.67 - €24.37

Sku: f11011

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Vitel Kritje Težka Nepremočljiva Vitel zaščitni Pokrov Prah-Dokazilo Univerzalno Vitel Zaščitni Pokrov za do 17500 Lbs TRAJNE PU USNJE VITEL KRITJE.Iz debele težka PU usnja, da bi pokrov dovolj trpežne, da je odporen na vodo, sneg in druge fizične poškodbe, ki bi lahko nastala vitel, Sedem Sparta vam bo prinesla res nepremočljiva vitel kritje.

ŠIROKO UPORABO.Vitel kritje je natančno izdelana za najbolj električni vitel, ki je približno 24 cm široka, 10 Inch visok, in 7-Palčni globoko, ko je popolnoma raztegnjena.Ustreza vitel, kot so rokavice, tako dolgo, kot vaš vitel je v 17500 lbs!

KOT NALAŠČ VITEL ZAŠČITO.Vitel kritje je dovolj debela, da spremljajo vitel za zelo dolgo časa, ostane v zelo vetrovno in ledeno vreme in je dovolj globoko, da pokrivajo celotno vitel.Sneg in led se vodijo proč, in vodenje vašega vitel veliko dela.

SMART ELASTIČNI TRAK DESIGN.Je elastična po dnu, da pomaga ovijte okoli vitel tesen.Projekt mora ustrezati vaši vitel lepo in tesen.

Barva:črna

Material:PU

Vsebina Paketa:

1 * Vitel Pokrov

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo