Na voljo: Na zalogi

Moški-Moški Pomlad Kabel HD/Mini HD/ Mikro HD Vrata HDMI2.0-združljiv Kolobarjih Podaljšek Duševno Pomlad Kabel za Fotoaparat

(0 Mnenja Strank)

€2.71 - €5.90

Sku: f110385

Kategorija: Prenosne Avdio & Video

Oznake:

Specifikacije

  • Brezžična Vrsta: bluetooth
  • WIFI Standard: Noben
  • Blagovna Znamka: COOLMOON
  • Vmesnik: usb
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vsebina: Avdio&Video
  • High Definition Support: 1080P

Moški-Moški Kolobarjih Podaljšek HD/Mini HD/ Mikro HD Vrata HDMI2.0-združljiv Duševno Pomlad Kabel Plug and Play za Kamero

Funkcija:

1. Dodatno Gradivo: Podpira Pomlad Kabel dolžine 0,5-2.4 metrov, vse izdelana iz naprednih materialov, z TPU zunanji kože, pozlačeni vrata, baker jedro, in dolgo življenjsko dobo.

2. Odpornost proti obrabi: Podaljšek plug and play, vrata iz zlata-platirani material za prah skp zaščito, odporne na obrabo in antioksidant, zunanji sloj iz okolju prijaznega izolacijo iz gume, z daljšo življenjsko dobo.

3. Priročno za Izvajanje: slim kabel Spiralne Podaljšek ima enako zmogljivo delovanje, s pomlad kabel design, ki omogoča prosto širitev in enostavno prenašanje.To je primerna za shranjevanje v žepu ali kamera/fotoaparat nahrbtnik, ki vam omogoča, da si ogledate fotografije ali video posnetke kadarkoli in kjerkoli.

4. Avdio in Video Signala Sinhronizacija: V Spiraled Kabel se uporablja za priklop standard HDMI-združljiv vmesnik naprave, da lahko sinhronizirate avdio in video signalov na zaslonu naprave.

5. Uporaba Scenarij: Spiraled Kabel se uporablja za kamere, igralne konzole, monitorji, televizorji z visoko ločljivostjo, projektorji, tablete itd.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Spol: Moški-Moški

Lastnosti: HDMI (združljiv s HDMI-združljive, Mini HDMI (združljiv s HDMI-združljive, Mikro HDMI (združljiv s HDMI-združljivi (neobvezno)

HDMI-združljiva različica: HDMI je združljiv 2.0

Podpora: 1080p/4K

Dolžina kabla: 0.5-2.4 metrov

Barva: Črna

Kožo material: TPU

Vrata material: pozlačeni

Jedro material: baker

Zunanji premer: 4,5 mm

Pakiranje velikost: 210 * 150 * 20 mm/8.2*5.9*0.7 v

Bruto teža: 58g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Kabel Pomlad

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo