Na voljo: Na zalogi

7 V 1 Gaming Tipkovnica In Miška Combon RGB Z Eno Roko, Tipkovnice, Miši Z Prilagodilnik Pretvornika Set Za PS4 PS5 N-Stikalo

(0 Mnenja Strank)

€10.14 - €22.54

Sku: f113404

Kategorija: Računalniška Periferija

Oznake: gaming tipkovnica in miška combon

Specifikacije

  • Izdelkov Stanje: Park
  • Blagovna Znamka: centechia
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vmesnik: bluetooth

7 V 1 Gaming Tipkovnica In Miška Combon RGB Z Eno Roko, Tipkovnice, Miši Z Prilagodilnik Pretvornika Set Za PS4 PS5 N-Stikalo

Opis:

1. Mavrica iz Ozadja & Pol-Tipka Tipkovnica: tipkovnica sprejme 39-ključ, prenosni načrta, vse tipke so brez konfliktov, in ABS dveh barvnih keycaps.Omamljanje mavrica LED osvetlitvijo vam lahko prinese kul svetlobne učinke ponoči, in to je zelo priročno za uporabo v okoljih z nizko svetlobe.Kompaktna velikost ni samo enostaven za prevoz, temveč tudi prihrani prostor.

2. Anti-Lepljenje in Multi-Funkcijske Tipke: To eno roko gaming tipkovnica je narejena za igre na srečo, z razumno tipko postavitev in ergonomije.Prav tako podpira večpredstavnostna funkcijsko tipko FN, da se olajša vaš operacijski izkušnje.

3. RGB LED Gaming Miška: Obeh straneh RGB z miško, so izdelani z nedrsečo teksturo, simetrična in poenostavljeno, ki zagotavlja udobno nevihte grip design, zmanjšanje obrabe in bolj odporni na obrabo. 6 gumbov, 4-ravni nastavljiv DPI: 800/1600/1800/2400; izdelani iz kakovostne ABS plastike, udobno in trajne.

4. Tipkovnico in Miško Pretvornik: pretvornik ima 4 barve dihanje, LED osvetlitev in je v celoti združljiv z NS Stikalo / za Xbox En / za Xbox 360 / za PS4 / za PS3. Naj vas bolje opravljajo v različnih igrah.

5. Široko Združljivost Keyboard & Mouse: tipkovnice, miške in imajo širok združljivost, samo plug and play, nobene druge programske opreme ali strojne programske opreme je potrebne.To je popolnoma združljiv z za Win2000/ za XP/ ME/ Vista/7/8/10 za Android, Linux, Mac OS, itd.

Specifikacije:

Ime: Tipkovnica in Miška Pretvornik

Barva: črna

Uporaba: uporaba miške in tipkovnice za nadzor video igre

Kompatibilnost: za PS3, za PS4, za PS5 (samo za PS4 igre lahko igral na za PS5), za Xbox360, za Xbox ENO, za Xbox Serije X/S, za N-Stikalo.

Material: plastika

Vhodna Napetost/Tok: 5V / 2A

Paket Je Vključeno:

1*Pretvornik

1*Keybaord(Neobvezno)

1*Miška(Izbirno)

1*Priročnik

1*OTG

1*Priročnik

Opombe:

Opombe:

1.Ko uporabljate PS5 konzolo, morate uporabiti originalno PS4 druge generacije krmilnik kot vodnik, in samo lahko igrate igre na PS4 je PS5.

2.Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

3.Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo