Na voljo: Na zalogi

Brezžično Kopiranje Daljinski upravljalnik Krog Brezžični Daljinski upravljalnik Kompakten, Enostaven Za Uporabo, Lahek za Dom za Protivlomnih Alarmnih

(0 Mnenja Strank)

€3.37 - €5.81

Sku: f11385

Specifikacije

  • Material: Tkanine
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Brezžično Kopiranje Daljinski Nadzor Inteligentnih Kompakten Krog Daljinski upravljalnik za Dom Hodnik Pisarna Garaža DC 3V Bela Rdeča

1. UPORABA: Gumb za daljinsko upravljanje je primerna za daljinski nadzor stikalo, protivlomni alarm, daljinski upravljalnik zaklepanje vrat, daljinsko upravljanje električni navojna vrata vrata in okna, nadzor industrijskih izdelkov, itd.

2. OBČUTLJIVOST: Brezžično kopiranje daljinski upravljalnik ima signal obseg 50-100 metrov, občutljivost naprave, ki ga prejme v odprto okolje ‑100dbm.

3. ENOSTAVEN ZA ZAMENJAVO BATERIJE: Krog daljinsko upravljanje je zelo enostavno zamenjati baterije, odprite zadnji pokrovček je lahko opremljena s tremi CR2016 baterije.

4. PRENOS na DALJAVO: Krog brezžični daljinski upravljalnik v relativno velik brezžični motnje okolja, prenos na daljavo se lahko skrajšajo.

5. KOMPAKTEN IN PRIROČEN: Brezžični kopijo daljinskim upravljalnikom preklopite majhna velikost in majhna teža, enostavna za uporabo, primerna za uporabo doma, hodnik, pisarna, garaža.

Specifikacija: Predmet Vrsta: Brezžično Kopiranje Daljinski Upravljalnik

Material: ABS

Delovna Frekvenca: 433 MHz

Metoda Dela: Kopija

Ohišje Material: ABS

Obratovalna Napetost: DC3V

Statični Tok: 0.1 uA

Oddaja Tok: 7.1 mA

Prenos Moči: 3‑6dBm

Učenje : 1527, 2240

Daljinsko Razdalja: 50‑100 m/54.7-109.4 yd (v Odprtem Okolju, Občutljivost Naprave, ki ga Prejme, Je ‑100dbm)

Vrsta baterije: Gumb Baterija (priložena Zgrajena v Baterija)

Baterija Model: CR2016

Zmogljivost baterije: 200mAh

Število Baterij: 3

Velikost Izdelka: Pribl. 45mm/1.78 v

Bruto Teža: 18g/0.63 oz

Kako Uporabljati: 1.Kopija delovanja Pritisnite en gumb copy daljinski nadzor in kopijo daljinski upravljalnik ob istem času, dokler se kopiranje remote control, indikator utripa v hitro umiriti, ki označuje uspešen kopiranje in nato spustite obe gumbov daljinskega upravljalnika. 2.Jasno delovanje še Naprej pritisnite gumb za daljinsko upravljanje 4-krat, dokler lučka ne gre od steady na utripajoče in nato enakomerno na enkrat, kar kaže uspešno obračun, nato spustite gumb.

Package Seznam: 1 x Brezžično Kopiranje Daljinski upravljalnik

1 x Dvostranski Lepilni

Opomba: 1. Napajalni napetosti ne sme preseči obratovalna napetost. 2. V okolju z relativno visoko brezžični poseg, prenos na daljavo se lahko skrajšajo. 3. Hranite ga izven otrok. 4. Uporabljajte v vlažnem okolju je prepovedana, ker sicer daljinski upravljalnik morda poškodovana. 5. Vsi podatki so izmerjeni ročno, in obstajajo nekatere napake pri merjenju rezultatov.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo