Na voljo: Na zalogi

63" /71" Moderna Jedilna Miza, Sintranih Kamen Namizni Mizi Jedilnica Do 8, Solid Black Ogljikovega Jekla Znanja,

(0 Mnenja Strank)

€1 176.84 - €1 634.50

Sku: f118418

Kategorija: Jedilnica Pohištvo

Oznake: Jedilna Miza

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Jedilnica Pohištvo
  • Videz: Sodoben Slog, Tradicionalni, Skandinavija, Sodobna Maroko
  • Splošne Rabe: Dom Pohištvo
  • Posebno Rabo: Jedilna Miza

[Dvojni krog navzkrižno design] Preprosta retro umetnost, ki prikazuje naravno in primitivno lepoto, lepa in praktična jedilna miza, okraskov lepih fragmenti življenju doma.

[Sintranih kamen namizni] 12 mm kamen, sintrani tabletop je anti-bakterijske, plesni-odporen in odporen na udarce, in lahko zdrži temperature do 1200°C. proti trčenju zaokrožen vogal design ščiti vaše otroke pred udarci.

[Dnu tablice okrepitev] spodnja površina nad jedilno mizo je prilepljen z masivnega lesa, večplastne plošče in vijaka pritrjevanje okvirja je fiksna, in design je varen za obremenitev ležaja, in da je stabilen in ne prevračanje.

[Ogljikovega Jekla Noge] X-oblikovan center stolpec ogljikovega jekla tabela noge, trd in stabilen, z lep videz, velik teksturo, dolgoročno praktičnost, in ne barve padec, ki lahko zdrži preizkus časa.

[Zmogljivosti]71"za 8-10 oseb.

Zakaj izbrati kamen, sintrani namizni jedilno mizo?

Sintranih kamen je novo vrsto materiala, iz naravnih surovin in napredno tehnologijo, ki je streljal na visoko temperaturo nad 2192 °F. Svoje trdote in druge lastnosti, ki so precej višje, kot v drugih kamnov, in lahko zdrži različne visoko intenzivne predelovalne procese.

-Prednosti:

【Zdravje in Okolju prijazno】 Naravnih materialov, ki ne sproščajo škodljive snovi, 100% reciklirati.Brez sevanja, lahko v neposrednem stiku s hrano.

【Ognjevarne & Visoka Temperaturna obstojnost】 To ne bo deformirati, skrči ali poči, in ne oddaja plinov in vonjav, ko je neposredno stike z visoko temperaturo predmetov ali plamenov.

【Antibakterijski in Enostaven za Čiščenje】vodo iztekanje stopnja je zelo nizka, olje ali tekočina, ki ne more prodreti, in ga je mogoče očistiti s preprosto čiščenje.

【Odpornost na praske】Evi trdoto presega 6°, ki se lahko upre praskami in se lahko neposredno narezano na kamen, sintrani namizni.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo