Na voljo: Na zalogi

Barve Orodje Za Stene Trim In Kotiček Za Gospodinjstvo Slikarstvo-Valj Za Barvo Trajno Nastavljiv Multi-Angle Enostavno Čiščenje Ščetko Extender

(0 Mnenja Strank)

€9.02 - €15.03

Sku: f122183

Specifikacije

  • Poreklo: CN(Izvora)

Značilnosti

1. Zaključek delovna mesta hitro in bolje, jasnejše, čistejši robovi z našo čopič extender.Vaš čisto zmanjšanje barve edger orodje za stene in še več, da naredi barve rez v činč.

2. Barve kot profesionalec z naše barve razširitev palico priponke.Uporaba za vse tiste, težko dostopnih območij.Kot nalašč barve edger orodje za visokim stropom, kot vrata trim slikarsko orodje, v stairwells in več.

3. Vse v enem orodje, ki najbolj ustreza velikosti čopiča.Uporablja se za rezanje v okvirih tiru in kot tesen kotu valj za barvo podaljšanje.Privijte ročaj okoli krtača ročaj in je na dobri poti.

4. Skupaj rotacije, da bi dobili popoln barve edger krtačo položaj.Skupno naše rob slikarstvo orodje zglobi 180 stopinj prihrani čas in ne več strani nelagodje.

5. Pozabite lestve, ker se z našo čopič razširitev na vaše barve pole lestve postane zastarela.Naj naše rob slikar orodje posekali delovni čas na pol.

Specifikacija

Material: PP, Kovinski

Barva: Modra

Velikost: 18 x 7 x 5 cm

Teža: 118 g

Paket Vključuje:

1× Valj Za Barvo Podaljšanje

1 x Čopič

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo