Na voljo: Na zalogi

St Patrick ' s Day Deteljica Štirih Listov Izolirana Kosilo Vrečko za Večkratno uporabo Kosilo Polje Živila, Hladilnik Tote za Delo Travel Šoli Piknik

(0 Mnenja Strank)

€32.90 - €60.93

Sku: f129951

Kategorija: Za Posebne Namene Vrečke

Oznake:

Specifikacije

  • CN: Fujian
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Oxford krpo

Kosilo Vrečko Dimenzije: 8"L X 5"W X 8,5"H. Ta Izolirani Kosilo Vrečko Lahko Pomaga Urad Za Zaposlene, Poslovno Potovanje, Šolske Razrede, In Kampiranje Ljudi Opravljati Svoje Hrane Priročno.

Vzdržljiv Material: St Patrick ' s Day Deteljica Štirih Listov Kosilo Vrečko Je Izdelan Iz Visoko Kakovosti Poliester Oxford Obraz Tkanine, Ki Je Vodotesen, Odporen na Praske In Lahek.Sredi Interlayer Je Odebeljena In Uporablja Živilskih Podloga, Ki Ima Dobro Toplotno Izolacijo Učinek In Ohranja Svojo Hrano Na Optimalni Temperaturi.

Vrhunsko Oblikovanje: Ena Glavni Žep Z 8x5 Palčni Sprednji Žep Na Strani.Poleg Shranjevanje Živil, Prav Tako Lahko Mobilne Telefone, Denarnice, Ključi, Kartice, Polnilnike In Majhne Otroške Plenice V Sprednji Žep.

Čiščenje Navodila: St Patrick ' s Day Deteljica Štirih Listov za Večkratno uporabo Kosilo Vrečke Je Vodotesno, Neprepustnih In Enostaven Za Čiščenje, Če Morate Pranje Je Priporočljivo Je, Da se umijemo Z Roko In počakajte, da Se Posuši Naravno, Če Je Omaka Je Razlila Znotraj, Samo Obrišite Z Vlažno Krpo Za Čiščenje Up Enostavno.

Toplo Darilo: Ta Kosilo Organizator Je Super Kosilo Vrečko, Izberete lahko Tudi Super Darilo Za Vašo Družino, Prijatelje In Otroke, Na Dan otroka, za Rojstni dan, Božič, Zahvalni dan, Nov Semester, Itd.

To St Patrick ' s Day Deteljica Štirih Listov Izolirana Kosilo Vrečko Je Edinstveno Zasnovan Za Enostaven Dostop, In Bento Polje S Snemljivo Zaponko Ročaj Trak Lahko Privezan Na Vse Nahrbtnik In Kovček Za Enostavno Prenašanje.

To Bo Idealen Kosilo Vrečko Za Delo, Pisarn, Šol In Potovanja.

Izolirana Kosilo Vrečko Lahko Učinkovito Ohranja Temperaturo Hrane In Zagotovijo Zdravje In Higieno Prehrane.

Če Ste Tudi Oseba, Ki Mora Pogosto Pack Jedi, Pripravite Se To Lepo In Trpežno Kosilo Vrečko!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo