Na voljo: Na zalogi

Kozarec vina Rack Pod Kabinet Kozarec Vina Držalo za Očala Shranjevanje Obešalnik Železa Umetnosti, Organizator za Bar Kuhinja Dropship

(0 Mnenja Strank)

€47.17 - €59.71

Sku: f129982

Kategorija: Izboljšanje Doma

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Značilnosti:

OOTDTY

popolnoma nova in visoke kakovosti

Trmast in Sodoben skladiščni: To vino je steklo rack vam ponuja visoko kakovost način za shranjevanje vaših priljubljenih očal!Medtem ko shranjevanje kozarcev na dosegu roke varno uživajo sodobnih za Dotik, stojala v vaši kuhinji dekor.

Trajno Kakovost: Boste lahko uživali ta kozarec vina enoto za shranjevanje za dlje ČASA, brez kakršne koli težave!Zaradi železa material in trajne design izkoristiti prostor pod kuhinjske omare in prikažite vaš neverjetno kozarca vina.

Prihranek prostora: Naše shranjevanje kolesa so kot nalašč primerna za majhne kuhinje skladiščnih prostorov.Obesite, da prihranite prostor, medtem ko stanje vašega kozarca vina.

Shranite Različne Vrste Stekla: To vino je steklo imetnik enota je zasnovana za shranjevanje več vrst očal!Odvisno od velikosti, vsako rack lahko imajo do 5 vino, cocktail,margarita in martini očala.

Enostavna Namestitev: Wallniture pod omara za shranjevanje police prišel z vso potrebno montažo strojne opreme za vaše udobje in fit v večini omare.Bo ena od bistvenih kabinet kuhinja organizatorji in skladiščne enote v ne za ČAS.

Specifikacije:

Material: Železo

Barva: Črna

Dolžina: Pribl. 40 za cm/15.74 cm

Paket Vključuje:

1x Kozarec Vina Rack

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo