Na voljo: Na zalogi

Multi-Mode Smart Igbee Bluetooth Očesa Hub Delo Z Tuya Smart App Glasovno Krmiljenje Prek Alexa Googlova Domača Stran

(0 Mnenja Strank)

€26.13 - €42.14

Sku: f135296

Kategorija: Zabavna Elektronika

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: FGHGF
  • Način komunikacije: NFC

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

Glavne Značilnosti: 1. Sub-naprave za nadzor, kot multi-mode združljiv: Nadzor sub-naprave prehod, ki podpira daljinsko upravljanje in skupina za nadzor je povezan Bluetooth in ZigBee pametne naprave v Smart Life Aplikacija kot multi-protokol komunikacije, za ZigBee3.0 standardni protokol in Bluetooth SIG standardni protokol, ki temelji, je zagotavljanje stabilnih nadzor 128 naprav, ki so močno delovanje.

2. Scenarij in avtomatizacije podpirajo: Sub-naprave prehodom delujejo kot sprožilec pogoji, ki jih povezujejo z drugimi pametne naprave skozi scenarij in avtomatizacije nastavitev v aplikaciji, pokaže kot eno zmogljivo omrežje most za celo hišo povezovanje v pravi občutek za vse Tuya Pametni dom naprave.

3. Daljinsko upravljanje na voljo: na Daljavo nadzor naprav, ki so povezane s prehodom prek mobilnega telefona prek Tuya Smart App ne glede na to, kje ste, ni treba posebej nadzor vašega Bluetooth in ZigBee naprav v dveh različnih vmesnikov, preprosto nadzor nad njimi v eno multi-mode prehod središče s zanesljivega lokalnega povezovanje in skupina za nadzor storitev podpira.

4. Smart multi-funkcijo z enostavno upravljanje: Lokalno izvedbo scenarija in avtomatizacije je prednost, ki omogoča pametno scenarijev in avtomatizacijo, ki se izvrši v primeru, da ni za dostop do omrežja;Dodaj pod-naprave brez dostopa do omrežja in več sub-naprave za dostop do omrežja hkrati.

5. Podpora varnostne funkcije: se Lahko vključijo v Tuya Varnosti SaaS platformo za dodatno udobje in izpolnjuje različne zahteve glede varstva z alarmom funkcija; Tuya čip vgrajen omogoča glasovno upravljanje preko Alexa in Google Doma za sprostitev roke v drugo smislu;

Prehod se Ne morejo uporabljati kot usmerjevalnik

Specifikacije:

Ime izdelka: Multi-mode Prehod

Električni parametri: 5V 2A

Delovna temperatura: -10~45℃

Delovna vlažnost: 5%~90%RH Brez kondenza

Brezžični protokol: ZigBee&BLE&Očes

velikost: 9.2 cm x 9.2 cm x 4 cm

Material: Plastika

barva: Bela

Vsebina Paketa:

1 x Multi-mode prehod

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo