Na voljo: Na zalogi

visoka kakovost otroci&Odraslih visoke kakovosti borilne veščine wushu čevlji kung fu gongfu čevlji taijiquana, tai chi superge črna/bela

(0 Mnenja Strank)

€53.20 - €76.00

Sku: f135408

Kategorija: Športni Čevlji,Oblačila In Pribor

Oznake: otroci & odraslih

Specifikacije

  • Fit: Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
  • Športni Tip: tai chi kung fu
  • Primerno Mesto,: Trdi Sodišče
  • Atletski Tip Čevlja: tai chi kung fu
  • Spol: Unisex
  • Datum Izdaje: Spring2018
  • Tehnologija: TORSION
  • Blagovna Znamka: Flagket
  • Raven Praksi: Začetnik

Material: Visoko-kakovostni razred Mikrovlaken usnja , in Čevlji znotraj izberite dihanje bombaž (absorbirajo znoj, trpežne, udobne), NIUJIN PODPLATI (na obrabo odporna, preprečevanje spolzka)

Paket vključuje: 1pair čevlji

udobno, dihanje.Znotraj izberite dihanje bombaž (absorbirajo znoj, trpežne, udobne), Z nedrsečo .Na obrabo odporna, itd.

Otroci čevlji velikost grafikona

Čevlji velikost(CN)

27

28

29

30

31

32

33

34

35

Evropa

27

28

29

30

31

32

33

34

35

Čevlji notranja Dolžina(mm)

185

190

195

200

205

210

215

220

225

Vljudno prosim pustite nam sporočilo o NAS čevlje velikosti/ Evropa čevlji velikosti ob nakupu,(vljudno prosim povejte nam, je za moškega ali žensko)

Trgovina na debelo in Drobno

Vrhunska kakovost in nizka cena

Opomba: Če je stopalo maščobe ali širše, potem pa vas prosimo, izberite eno številko večje, najlepša hvala za vaše razumevanje!

Opomba: Morda slika barve, je le malo razlik zaradi različnih proizvodnih serij,spremljanje itd, kar je neizogibno, hvala za vaše razumevanje!

Dostava:

Za večino držav,se dobavni rok je približno 14~35 dni ,morda bo trajalo dlje časa, zaradi slabega vremena itd, in lahko preverite, ali sledenje podatkov v nekaj dneh po tem, ko smo ladja predmete).

2.Kupec je odgovoren za kakršno koli davka ali dajatve zaračuna.

Nazaj/Povračila:

1.Če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete tudi predmeti, ki jih prejmete.Morate nas kontaktirajte v roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati vse dodatne poštnine in predmete, ki vrne, je treba hraniti v prvotno stanje.

2.Malo barve razliko od slike, ki je ne gre za napako zaradi monitor itd razlogov , ne bomo spremembe in nadomestila, upam, da boste lahko razumeli.

3.Moramo pregledati postavka premislite, preden smo ladje, paket, zato ponavadi ni problem kakovosti.

4.Kitajska velikost se razlikuje od ZDA ali EU, itd, bi bolje pustite nam sporočilo o vaši višini in teži, potem pa bomo poslali ustrezno velikost obleke.Mi ne bo odgovoren za velikost problem, hvala za vaše razumevanje!

Povratne informacije:

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, vljudno prosim, pustite nas "Pozitivni Feedback" za nas, ko ste prejeli vaše predmete, in bomo naredili enako za vas.

2.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo.

Vljudno prosim, sporočite nam, če imate kakšno vprašanje, vam bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.

Opomba: Za vse Rusija stranke, morate napisati svoje ime in priimek, in podrobne naslov(kot so hišna številka, vrata številka itd.)

Najlepša hvala za vaš nakup!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo