Na voljo: Na zalogi

ZAČETEK X431 V+ 4.0 10 inch OBD2 Diagnostični Optičnega Avtomobilske OBD Avto Orodje za Diagnostiko, Avto OBD2 Skener

(0 Mnenja Strank)

€1 431.20

Sku: f147936

Kategorija: Automobiles & Motorna Kolesa

Oznake: diagnostični

Specifikacije

  • ZAČETEK Let GARANCIJE: 5 Let Garancije
  • X431 V+ 4.0Type5: Začetek obd2 Profesionalno Orodje za diagnostiko,
  • Podpora Posodobitev: 2 leti brezplačnih posodobitev online
  • Različico Programske Opreme: Začetek X431 V+ 4.0
  • X431 V+ 4.0 Type4: X431 V+ 4.0 Auto Optičnega Orodje
  • Posodobitev Programske Opreme: Da,
  • Ime Izdelka: Začetek X431 V+ 4.0
  • X431 V+ 4.0 Postavka 1: Avto Optičnega Diagnostično Orodje
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Razširitev pomnilnika kartica: Lahko razširi na 128GB
  • Strojna Oprema Različica: 2021 različica začetek x431 v, pro
  • X431 V+ 4.0 Type2: Začetek X431 Avto diagnostiko
  • X431 V+ 4.0 Zmogljive funkcije 2: X431 V+ 4.0 Podpira AF Prilagoditev/EGR Ponastavitev funkcij
  • Delovanje Sistema: Android sistem ( bi lahko nadomestila za pametni telefon)
  • Začetek X431 V+ 4.0: 10000+ modeli avtomobilov
  • Jezik: Arabski, Češki, Nizozemski, Angleščina, Finski, Francoski, Nemški, Grški, Madžarski, ITALIJANSKI, Japonski, Koreja, Poljski, Portugalski, Ruski, Slovenija, Španski, Švedski, Tajski, Turški
  • Postavka Vrsta: Koda Bralci & Scan Orodja
  • X431 V+ 4.0 V Posebne funkcije: X431 V+ 4.0 podporo ECU Kodiranje/Ukrep Test
  • Posebne Funkcije: WIFI
  • Blagovna Znamka: Začetek
  • Glavna Funkcija: Celoten Sistem/Full OBD2 diagnostični /30+ reset storitve
  • X431 V+ 4.0 Type3: x431 v začetek optičnega Orodje

VSI Sistemi Diagnoz VSE Sisteme " Diagnoza :

Za diagnozo avtomobila celovito, je lahko preberete DTCs in podatkovnih tokov za VSE sisteme.Na primer, sistem Goriva, Emisij sistem, Menjalnik, Motor, Telo, Pogonskih in več.Vam ni treba kupiti drugih orodij za diagnosticiranje sistemov, kar vam prihrani veliko časa in denarja od dolgoročne.

15+ vrsto Posebne Reset Storitev

ZAČETEK X431 V+ zagotavlja 15+ močan posebne funkcije za natančen rezultat testa vozila zdravstveno stanje.Lahko našli 15 različnih vrst pogosto uporabljajo za ponastavitev funkcij reset meni, in druge posebne funkcije v avto znamke diagnostičnih programov meni

Olja Ponastavite Storitev

SAS Reset

Jasno, spomini na prejšnje krmilni kot senzor in trgovina zamenjana.

Elektronska Parkirna Zavora Reset

sem.Če je zavorna ploščica nosi zavore pad občutek linijo, zavore pad občutek linesends signal občutek linijo, potovalni računalnik, da zamenjajte zavorne ploščice.Po zamenjavi zavornih oblog, morate ponastaviti zavore pad.Drugače, avto alarmi.ii.Ponastavitev mora izvesti v naslednjih primerih: 1) zavore pad in obrabljenosti senzor nadomesti. 2) zavore pad indikatorska lučka vklopljena. 3) zavore pad senzor vezje je kratka,, ki je predelana.Servo motor je zamenjal.

ABS Krvavitev

Ta funkcija vam omogoča, da opravljajo različne bi-directional teste, da preveri pogoje delovanja Anti - lock Zavorni Sistem (ABS).sem.Ko ABS vsebuje zrak, ABS krvavitev funkcijo, mora biti izvedena, da se krvavitve zavorni sistem obnoviti ABS zavore občutljivost.ii.Če ABS računalnik, ABS črpalka, zavorna master valjev, zavornih valjev, zavornih vrstici, ali zavorne tekočine) se nadomesti, ABS krvavitev funkcijo, mora biti izvedena, da krvavijo ABS.

Elektronske Dušilke Položaj Reset / Learn

Ta funkcija vam omogoča, da inicializirati dušilke stikali tako, da se "naučili" vrednosti, shranjene na ECU, ki so se vrnili na privzeto stanje.Tako lahko natančno urediti plin (ali nedejavnosti motorja) postopki za nadzor količine vstopnega zraka.Dušilke ujemanje je treba izvesti v naslednjih primerih:

sem.ECU se nadomesti in ECU še ne hranite dušilke delovnih značilnosti.

ii.ECU je odklopiti od napajanja in ECU pomnilnika izgubi.

iii.Dušilke zbora se nadomesti.

iv.Sesalni cevi zamenja ali odstrani, kar vpliva na idle speed control za ECU in plina telo.

v. plin, je očiščena.Čeprav nedejavnosti, dušilke potenciometer značilnosti ostanejo nespremenjene, z enako odpiranje lopute zraka, priliv je spremenilo in idle speed control funkcije so se spremenile.

Baterija Register/Vzdrževanje

Ta funkcija vam omogoča, da opravite ponastavitev delovanja na spremljanje enota akumulator vozila, v katerem je izvirno nizko napake baterije informacije bodo izbrisani in baterije ujemanje bodo storili.Baterija ujemanje je treba izvesti v naslednjih primerih:

sem.Glavni baterijo zamenjate.Baterija ujemanje mora biti izvedena, da se jasno prvotne nizko informacije o bateriji in preprečevanje povezane kontrolni modul iz odkrivanje lažnih informacij.Če povezanih kontrolni modul zazna napačne informacije, da ne bo razveljavil nekaj električnih pomožne funkcije, kot so samodejni start & stop funkcijo, sunroof brez eno tipko, sprožite funkcijo,napajanje okno brez samodejne funkcije.

ii.Baterija za spremljanje senzor.Baterija ujemajoče se izvaja za ponovno tekmo kontrolni modul in avtomobilizma senzor za zaznavanje baterije porabo energije bolj natančno, ki lahko izognili sporočilo o napaki prikazuje na instrumentne plošče.

TPMS Nadzor Tlaka v Pnevmatikah Sytem Reset

naredi tpms senser v prikazovanje senzor Id-je iz vozila ECU, vnesla TPMS senzor zamenjava identifikacijske oznake in vključite tpms senzorji.

Anti-Theft Ujemanje (IMMOBILIZER)

To funkcijo lahko zaščitite svoj avto iz ukradejo brisanje izgubljenih avto ključne informacije in programiranje nov ključ v ECU baze podatkov.Znan tudi kot tipke za programiranje.

Injektor Za Kodiranje

sem.Dizelski injektor kodo potrebujete programsko ID in parametre, ki ECU za natančno komunikacijo in Vbrizgavanje nadzorni sistem.ii.Program v novo gorivo injektor številke po zamenjava za zamenjavo tistih prej, ki je programirana v ECU.

Odmične Gredi Orodja Za Učenje

Pomaga uporabniku, da konča zob učenja po spreminjanje ročične gredi v avto, motor, tako da je novi del se lahko uporablja.

AF Prilagoditev

Zračno Vzmetenje Reset

Za Audi, Mercedes Benz, BMW, Citroen, Chrysler, Ford, GM(Cadillac, Chevrolet, GMC, Holden) Peugeot, Seat, Škoda, VW, ChangAnFord, DFCitroen, SGM, YQVW

Sunroof RESET

Za Mercedes Benz, BMW, CHRYSLER, Cadillac

Za AFS Reset (Prilagodljivi Sprednji Sistem razsvetljave)

Za AUDI, MERCEDES-BENZ, MG, CHRYSLER, GM(Cadillac, Chevrolet , GMC, Daewoo, Alpheon, PONTIAC, Holden, OLDSMOBILE, BUICK, SATURN, GMC, TOVORNJAK, CHEVROLET TOVORNJAK), OPEL, SEAT, ŠKODA, VW, SHVW, SGM(BUICK, CADILLAC, CHEVROLET, BUICK TOVORNJAK), YQVW, BAIC, GREATWALL, CHERY, CHANGAN, ROEWE, YQJC, ZOTYE

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo