Na voljo: Na zalogi

Krog Tkane Sadje Košarice Naravna Preprostost Ročno Rattan Shranjevanje Košarice so odporni na Obrabo, prijazno za Torto Prigrizek in Pijačo

(0 Mnenja Strank)

€3.66 - €5.38

Sku: f14995

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Rattan
  • Slog: Sodoben Slog

Krog za Shranjevanje Hrane Platters Naravna Preprostost Ročno Rattan Shranjevanje Košarice so odporni na Obrabo, prijazno za Zajtrk Kavo

Funkcija:

1.Edinstven Design: naravna in preprosta, barve, design in preprosto in elegantno dekorativni design so primerna za večino družin, kuhinje, turistične kmetije, teahouses ali kavarne.

2.Odlična Izbira za Dom Dekoracija: Lepa in klasičnih rattan design, uporabite ta naravna klasična rattan pladenj če želite ustvariti elegantno podobo dekoracijo slog, dodal naravno atmosfero v vsakem prostoru.Okrogli pladenj je zelo enostaven za čiščenje, samo obrišite z vlažno krpo.

3.Dobro Darilo: odlično darilo za hostesa ali neveste.Vsi bodo cenili praktičnost in uporabnost te ročno tkane rattan pladenj.

4.Širok Obseg Uporabe: Ta tkane pladenj je za vsakodnevno shranjevanje in razstavljanje.Je zelo primeren za dajanje hrane, pijače, kava, čaj, vino, pecivo, sladice, malice, suho sadje, itd.v dnevni sobi, spalnico ali kuhinjo.

5.Garancija zadovoljstva: prizadevamo si za zagotavljanje vsaka stranka z najvišjo standard storitev za stranke, da se zagotovi vam prijetno nakupovalno izkušnjo.Če imate kakršnakoli vprašanja, poizvedbe ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Barva: Kot prikazano

Velikost:

S: O 20x5.5 cm/7.87x2.16inch

M: O 24x8cm/9.44x3.14inch

L: O 26x10cm/10.23x3.93inch

Material: Rattan

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Ročno Rattan Košarico

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo