Na voljo: Na zalogi

Kawaii Bleščice Svinčnik za Primer z Zadrgo Kozmetika Vrečko Multi-Namen Potovanja Šola Pisarna Pripomočki za Teen Girl Wome

(0 Mnenja Strank)

€3.28 - €4.75

Sku: f159877

Kategorija: Šolske Potrebščine

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Značilnosti:

Visoka kakovost materiala: stacionarni & kozmetične vrečke narejene iz trpežnega PVC materiala, skupaj z veliko odprtino zadrgo na vrhu, da je enostaven za pakiranje, lepa,trajne uporabe; Lahki za priročno za prevoz; To je zelo praktično za vaše vsakdanje življenje!

Večnamenski: Ta nepremočljiva pencase je zelo praktičen, lahko uporabite za shranjevanje vaših osebnih majhnih predmetov, kot so tiskovine, kovancev, ključev, vladar, lepilni trak ali drugo manjše izdelke, ki so v pomoč vam za organizacijo vaših elementov.

Odlično Darilo: Srčkan pero torba je lepo darilo za dekleta, otroci, najstniki, študent, ljubitelji umetnosti, kolorit knjigo navdušenec, ali nazaj v šolo ali potovalne potrebščine.Starši bi dal, da otroci kot darilo za rojstni dan ali za Božično darilo.Učitelji bi dal, da se študente, kot diplomi darilo ali nagrado.

Edinstven design in srčkan barvo: 4 barve s penečim bleščicami in srčkan dlak, lahko izberete, kaj vam je všeč.Ta svinčnik za primer, je priročen za prenašanje in jih lahko uporabite v šolo,delo in potovanje.

Zadrgo: Gladko zadrgo videz gladke tesno zaprite za zaščito predmetov v; Priročno za organizacijo manjše predmete.Super za dolgoročno uporabo in bi vam vesel razpoloženje.

Specifikacije:

Material: PVC

Velikost: Cca. 210x90mm/8.27x3.54 cm

Barve: Modra, Roza, Vijolična, Bela

Paket Vključuje:

1 Kos Svinčnik za Primer

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo