Na voljo: Na zalogi

Hladilnik Organizator Košar Z Odstranljivo Možganov Pladenj Za Sadje In Zelenjavo, Proizvajajo Ohranjevalnik Zaslona, Srednje In Velike

(0 Mnenja Strank)

€13.33 - €20.51

Sku: f16685

Kategorija: Gospodinjski Merchandises

Oznake:

Specifikacije

  • Je Pametno Napravo: No
  • Poreklo: Celinska Kitajska

VARNE in PRIROČNO - Hladilnik organizator koši za smeti, izdelani iz visoko kakovostnih,živilskih plastike.Super za hladilnik in zamrzovalnik.Air tight posode za shranjevanje hrane.Stackable.

ENOSTAVEN ZA ČIŠČENJE, - pranje v pomivalnem stroju ali očistite hladilnik organizator koši za roke s toplo vodo in milom.Sadje posode za hladilno so stackable in enostaven za čiščenje sadja, zelenjave, proizvodnjo in še več!

SADJE in ZELENJAVA SVEŽA DLJE - Vent pokrov omogoča pretok zraka, da hladilnik organizator posode iz gospodarstva vlage.Ko vent pokrov zaprt, posodi je zrak/voda tesen pečat.

ODSTRANLJIVA MOŽGANOV PLADENJ - Ohranja zelenjava, sadje, meso, itd.iz kaplja, kondenzacija, in odtaljevanje vode.Odlično sadje in proizvodnjo hladilne posode.Imejte sadje in zelenjavo več.

POVEČANJE PROSTORA za SHRANJEVANJE - Dve priročne velikosti, da prihranite prostor in enostavno uredite vaš hladilnik, kuhinja, shramba, pult, omare.Kot nalašč za najbolj hladilniki, zamrzovalne skrinje in omare.

Barva:Bela

Material:plastika

Velikost:14.3 x 20.3 x 8.6 cm, 10 x 6.5 x 14 cm

Vsebina Paketa:

1 x veliko polje

2 x majhno polje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo