Na voljo: Na zalogi

Komplet 2 Lepe Žamet Jedilni Stol, Kuhinja/Spalnice/Bivalni prostor Stol s Kovinskim Lesa Zrn Barve Noge

(0 Mnenja Strank)

€139.50 - €178.85

Sku: f177973

Kategorija: Jedilnica Pohištvo

Oznake: Jedilni Stol

Specifikacije

  • Splošne Rabe: Dom Pohištvo
  • Z Ograje: No
  • Vrsta: Jedilnica Pohištvo
  • Zložen: No
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Posebno Rabo: Jedilni Stol
  • Material: Plastični
  • Višina Naslonjala: =125 mm

【Žamet Materiala】Sedež telo je pokrito s svilnato high-end žametne tkanine,, ki vam daje gladko in mehko ročico.Premija debel goba polnjenje naslonjalo in sedež bi bilo bolj udobno in lahko sedi za dolgo časa brez občutka utrujen.

√【Kovinske Noge】Sedež, noge so pobarvane z lesa zrn barve in narejen iz kovine.Ne samo vam daje naravno vizualno, ampak tudi krepitev strukture.Nastavljive noge pad lahko enostavno stabilizacijo neravnih tleh, kot tudi preprečevanje scratcthing vaš tla.

√【Izvrstno Vzdušje】barve izbrali smo dali pravilno retro sredine stoletja vzdušje.Ko vstopite v sobo, s temi stoli, elegantno bo prva beseda skok v vaš um.To je lahko zadnji kos vaše dekoracijo puzzle.

√【Muti-scenarij】Ali ste skobljanje za dopolnitev vaše jedilnico, dnevna soba, študija, urad ali tudi restavracija, na voljo čudovito stoli nikoli ne bi bilo napačno odločitev.Izpolni ali spremenite vaše dekoracijo truda, z eno majhno premikanje, masivni spremembe je mogoče doseči.

√【Službo】Ko prejme paket, če obstajajo kakršne koli težave med montažo ali uporabo, vas prosimo, da nas kontaktirate.Naše storitve za stranke vam bodo odgovorili v 24 urah, rešujejo probleme ste naleteli, in vam zadovoljivo rešitev.

Žamet Materiala;

Kovinske Noge;

Odlično Vzdušje;

Muti-scenarij

pacakage velikost: 40x48x83CM

eno namestitev instrctions;

2 kosa stoli;

【Muti-scenarij】Ali ste skobljanje za dopolnitev vaše jedilnico, dnevna soba, študija, urad ali tudi restavracija, na voljo čudovito stoli nikoli ne bi bilo napačno odločitev.Izpolni ali spremenite vaše dekoracijo truda, z eno majhno premikanje, masivni spremembe je mogoče doseči.

ROZA

RDEČA

MODRO JEZERO

MODRO NEBO

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo