Na voljo: Na zalogi

2X Odtočne Cevi Razširitev Za Pralne Stroje,2M Odtočne Cevi Univerzalna Pralni stroj Cev,Pomivalni stroj Razširitev

(0 Mnenja Strank)

€9.84 - €12.78

Sku: f183549

Kategorija: Izboljšanje Doma

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Cev za odtok Komplet: posodobljena in izboljšana različica odtočno cev ne bo crack ali povzročajo korozijo celo na soncu, ko so tla mokra.Set vsebuje 6.56 ft cev, 1 bela podaljšek adapter in 2 plastične objemke.Podaljšek adapter plug and play, podaljšanje; Posnetek lahko trdno pritrdite vmesnik, nepremočljiva.Z objemko je izdelan iz plastične mase, trajno in rje-brezplačno.

Visoka kakovost in trajnost: odtočno cev je izdelana iz visoko kakovostnega polipropilena, ki je ni mogoče enostavno deformirana.To lahko hitro vrnete na svojo obliko, ko se stisnemo za nemoteno odvodnjavanje.Debele stene oblika preprečuje, da bi cev iz zapletanju, drobljenje, zamašitev in puščanja.Lahko se vozi večkrat s kolesom in ima dolgo življenjsko dobo.

Enostavno razširitev cev namestitev: kit prihaja z dve cevi, objemke in podaljšek adapter.Samo priključite plesni vtičnico na koncu cevi!Ali potrebujete, da bi podaljšale cev, samo priključite adapter brez odstranitev odtočnih cevi, ki je bil prej povezan.Poleg cevi, objemke se lahko uporabljajo, da imajo tako se konča v mestu.

Odlično ujemajo: konec odtočne cevi popolnoma prilega z izstopom iz pralnega stroja in se lahko enostavno namesti brez orodja.Uporaba razširitev adapter omogoča dve cevi, je treba razširiti, in dve cevi, ki je lahko povezana trdno in popolnoma brez orodja, in to je zelo varno, brez skrbi, uhajanje vode ali vdora vode.

Za izpolnjevanje različnih zahtev: univerzalnega podaljšek cevi ni primeren le za veliko število pralni stroj odtočne cevi na trgu, vendar se lahko uporablja tudi kot podaljšek cevi.Cev je vsestranski, varno in priročno.Združljiv z večino standardnih pralnih strojev,

Svetloba, enostaven za transport in povezovanje.

Prosimo, bodite pozorni na velikost opreme, da poskrbite, da odtok cev je v celoti primerna.

Deluje s skoraj vsemi pralnih in pomivalnih in vam lahko pomaga rešiti težave enostavno.

Notranji premer je 2 cm, za konec cevi 2,5 cm in premerom beli tok 2 cm, ki je primerna za neposredno znotraj 20 mm.Opremljen je z objemko, da vzpostavite povezavo bolj tesen.

Temperaturno območje: 90-95 Celzija brez pritiska.

Barva:siva

Material:plastika

Velikost:

Dolžina: 2 m

Notranji premer 2 cm

Vsebina Paketa:

2 x cev.

2 x Bela Podaljšek Adapter

4 nerjavno jeklo posnetki

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo