Na voljo: Na zalogi

Iz nerjavečega Jekla Trikotnik Ventil za Hladno in Toplo Vodo zaporni Ventil OFF ON Preklop Kopalnico, Kuhinjo, Wc G1/2 Priključek za Pipo, Dodatki

(0 Mnenja Strank)

€6.60 - €13.20

Sku: f183625

Kategorija: Izboljšanje Doma

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Kuhinjska Pipa Dodatki

(1) iz Nerjavečega jekla materialov, ki ne vsebujejo Pb komponente in so trenutno eden od materialov, ki so varni za zdravje ljudi.

(2) pipa iz nerjavnega jekla telo proizvaja uporabo natančno vlivanje tehnologijo ter notranje in zunanje površine izdelka, ki so gladko in nežno, brez nevarnostmi za zdravje in varnost.

(3) Za celotno telo, ki je odporna proti koroziji in ne zahteva galvanizacija, zaradi česar je dosledno na površini in v notranjosti.

(4) pri Vseh proizvodnih procesih so okolju prijazni in ne vplivajo na okolje.

(5) Kot nove, kot vedno, ni obrabe ali krhanje galvanizacijo plast.

◆ Ventil jedro:

(1) o Sprejetju natančnost keramični ventil jedro, ima visoko trdoto, visoko kvaliteten keramični ventil jedro, udobno in svetlobo, dotik, gladka in delo-prihranek delovanja, trajnosti in brez puščanja vode.

(2) Ne potrebuje vzdrževanja, brez obrabe, in odporen na staranje.

(3) Primerna za trde in tople vode, ne vpliva na zdrobljenega kamenja ali peska delci.

◆ Površinska obdelava: Ročno sestavljen površine

◆ Izdelka pregled: Strogo testiranje sistema, 100% vode se izvaja preverjanje, preden izdelek zapusti tovarno, da se zagotovi, da pipo, ne pušča.Površina je bila obrisati čist, in če je voda iz pipa ali preostale vode v notranjosti, to je normalen pojav.

Preventivni varnostni ukrepi:

(1) Pred namestitvijo na pipo, preostalih umazane vode, ostankov, peščenih delcev in nečistoč iz vode, cevi, je treba oprati, očistiti pred namestitvijo na pipo, da se prepreči zamašitev.

(2) pipo in vroče in hladne vode, cevi mora biti nameščena pravilno, s katerimi se sooča pipo, z vročo vodo na levi in hladno vodo na desni.

(3) Preverite, ali je namestitveni dimenzije in ne nasilen namestite, da se izognete poškodbam izdelka komponente.

(4) Redno uporabljate čistilna sredstva za čiščenje in odstranjevanje umazanije na površino, in ostane čista.Ne uporabljajte abrazivnih čistil, težko krpe, papirnate brisače ali jeklene kroglice, kot tudi vse kislih ali grobih čistil ali milo, da obrišite površino pipo.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo