Na voljo: Na zalogi

Enostavno Delujejo Varjenje 1000w Neprekinjeno Lasersko Varjenje Lasersko Varjenje Za Ogljikovega Jekla Ali Nerjavečega Jekla

(0 Mnenja Strank)

€22 035.35

Sku: f186075

Kategorija: Izboljšanje Doma

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Izdelkov Opis Ročni Fiber laser varjenje Je ročni laserski varilni stroj sprejme ročni mahati varjenje glavo, ki je prilagodljiv in preprost za uporabo, in ne zahtevajo strokovno varilec spretnosti.Primeren je za majhne serije in velikih serijah proizvodnje in predelave.To se pogosto uporablja v obdelavo pločevine, kabinet, kuhinjska posoda, šasija omare, stopnice, ograje, dvigala stopnic, zaslon police, Vrata in okna, oglaševanje modelov, iz nerjavnega jekla izdelkov in številnih drugih industrijah. 1 .Varjenja: nastavljiv varjeni šiv širina, samodejno žice hranjenje varjenje.

2. 5-10-krat hitreje kot tradicionalni varjenje in argon obločno varjenje.

3. Varilna šiv je lepa, ne deformacije, ne blackening, in ni treba, da so polirani.

4. Zunanji varjenje, premikanje nog. 5. Dolge razdalje varjenje: 15 metrov, varjenje koli kota/obliko. 6. Infrardeči vmesnik za določanje položaja, uporablja za varjenje glavo položaj preverjanja in položaj preverjanje pri varjenju.Varjenje položaj je bolj natančen in varjenje šiv je lepši; 7. T je delovanje je preprosto in brez usposabljanje je potrebno. 8. Varjenje/čiščenje/rezanje tri-v-enem sistem nadzora, v treh delovnih načini se lahko realizira v preprostih korakov Uporabnosti Laserja RAYCUS/JPT/MAX Cocal dolžina 100/125 mm Podrobnosti Vzorcev Uporabe obseg ročni laserski varilni stroj

Ročni laserski varilni stroji, ki se pogosto uporabljajo v obdelavo pločevine, kabinet, kuhinjska posoda, šasija omare, stopnice, ograje, dvigala stopnic, zaslon police, vrata in okna, oglaševanje modelov, iz nerjavnega jekla izdelkov in številnih drugih industrijah.Paket in ladijski promet 1.Imamo 3 plasti paket.Za zunaj, moramo sprejeti lesa obrti primeru.V sredini, stroj, ki je pokrita s peno,za zaščito stroja iz trese.Za notranji sloj, stroj, ki je krita z odebelitvijo plastično vrečko za vodotesno. 2.Air-WorthyPacking ali Morju, Pakiranje, ki so v skladu z mednarodnim standardom.

Profil Podjetja Liaocheng Ketai Laser (Worldslaser) Oprema Co.,Ltd

Liaocheng Ketai Laser (Worldlaser) Oprema Co., Ltd.ki se nahaja v Liaocheng Mesto,Shandong Province, Kitajska .Ustanovljen je bil leta 2007 .Smo strokovno tovarne, ki ima v lasti celoten sistem R&r,Proizvodnjo,prodajo in servis integracije.Zdaj smo specializirano v proizvodnjo lasersko graviranje & rezanje,desktop laser žig graviranje stroj,optični ce pralni,laserski cevi,linijskih priročnik seat,laserske glave,delovna platforma za lasersko napravo,in WD serije graviranje in rezanje pod izjemne kakovosti.Survice 1. Dve leti kakovosti guaranty, stroj z glavnimi deli(razen na potrošni material) se spremeni brezplačno, če, če kateri koli problem v garancijskem obdobju. 2. Življenjska doba vzdrževanje brezplačno. 3. Brezplačno usposabljanje na naše naprave. 4. 24 ur na črto storitev vsak dan, brezplačno tehnično podporo. 5. Stroj, ki je bila nastavljena pred dostavo 6. Za brezplačen vzorec za testiranje, prosimo, pošljite nam svoje datoteke, bomo naredili, ce tukaj in da video, da vam pokažem učinek,ali pošljete vzorec za preverjanje kakovosti.FAQ (1) Kaj je fiber-optic laserski ročni varilni aparat, in kaj lahko stori?Odgovor: to je nova vrsta kovine tehnologija varjenja, za tehnične zahteve tehničnih delavcev nizka, samo lučka za nohte svetlobe poliranje lahko pridejo ven lepe učinek, trdno in zanesljivo.To je še en nov varjenje način za zmanjšanje stroškov dela in povečanje učinkovitosti proizvodnje. (2) Koliko izdelek lahko optični laserski ročni varilni aparat vara?Odgovor: splošna optični kabel je 8-10 metrov, premer območju lahko varjene. (3) Kakšne materiale lahko varjene z optični laserski ročni varilni aparat Odgovor: Optični laserski ročni varilni aparat lahko vara 0.4-5.0 mm debel, iz nerjavnega jekla, pocinkane pločevine, kositer stanja, vijolična bakra, aluminija in drugih kovinskih materialov. (4) Koliko tehničnih delavcev lahko stroj biti na vrhu, potem ko ste uporabili ročni laserski varilni stroj?A: konzervativno, lahko dopolnimo s tremi varilni tehniki, in si lahko samo dopolnimo z varjenje mojster za 1-2 leti.Seveda, vaja dela mojstra, je odvisno od tega, kje je vaš delavcev lahko dosežemo (5) Kako dolgo je garancija na ročne laserske varilne naprave: Dvo-letno garancijo, življenjska doba, vzdrževanje (opomba: ne, potrošni material)

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo