Na voljo: Na zalogi

ZigBee Smart Žarnica E14 Base možnost zatemnitve Svetlobe APP Remote/Glasovno upravljanje Glasbe Ritem Funkcije Delo z Google Doma Alexa

(0 Mnenja Strank)

€5.31 - €7.93

Sku: f194249

Kategorija: Zabavna Elektronika

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Način komunikacije: Drugo
  • Blagovna Znamka: VODOOL
  • Fotoaparat Opremljen: No
  • Članice Zbora: Ready-to-Go
  • Številka Modela: Smart žarnice

ZigBee Smart Žarnica E14 Base možnost zatemnitve Svetlobe APP Remote/Glasovno upravljanje Glasbe Ritem Funkcije Delo z Google Doma Alexa

Funkcija:

1. Razsvetljava Color/Scene Mode Izbirno: ZigBee sveče žarnice RGB barvne reprodukcije, z do 16 milijonov barv color light, lahko poljubno prilagodi osvetlitev barvo, ki jo želite, da izpolnjujejo različne potrebe doma, romantičnih barvnih vzdušje, hladno, toplo, in svetlost nastavljiva.Do 8 scenskih načinov, z različnimi svetlobne učinke za različne prizore, da izpolnjuje vaše različne potrebe.Omogoča vam, da izberete osvetlitev glede na vaše želje.

2. Časovnik/Schedule: bučke lahko nastavite na vklop ali izklop ob določenem času; hkrati, lahko nastavite čas kroga, ki vam pomaga vzpostaviti zdravo biološka ura.

3. Power off Načinu "Ne Moti: Po vklop off načinu "Ne Moti".Ko se vklopi po izpadu, žarnica ne bo nenadoma zasveti in povzroči alarm.To mora biti mogoče vklopiti in izklopiti dvakrat v 5s za vklop svetilke običajno.

4. Glasbeni Ritem Funkcija: Zvok, svetloba in interakcije, svetlobni učinki, se lahko dinamično spremeni z glasbo, posebno atmosfero za posebne vas in čustveno vzdušje, ki se lahko ujema s srcem.

5. APP/Smart Glas/Skupina Nadzor: Ali je doma ali zunaj, lahko nadzorujete osvetlitev v vašem domu preko telefona, v scenskem načinu, za real-time control.Lahko tudi enostavno prilagajanje ali izklop luči v vaš dom zunaj.Enostavno lahko izpolnjujejo vaše potrebe s pomočjo inteligentne glas pomočniki, kot so Google Domov/Alexa za nadzor stikalo luči, prilagodite barvno temperaturo/svetlost, in druge funkcije, spustite roke, in ravnanja glasovni nadzor vsej sobi.Lahko namestite smart sveče žarnice v vsakem prostoru vašega doma, uporabljate vaš mobilni telefon, za skupine, nadzor, prihranite čas in trud z enim klikom delovanje, ali pa ločeno nadzor vsak žarnice.

Specifikacija:

Model: ZB-TDC5-RCW-E14-MS

Temperatura barve: 2200K-6500K, RGB+SCT

Moč: 5W

Lumnov: 470Lm

Znanja: E14

Voltage: AC90 - 250V

Brezžični protokol: ZigBee 3.0

Velikost izdelka: približno 37 * 106mm/1.45 * 4.17 palčni

Paket velikost: približno 110 * 38 * 38 mm/4.33 * 1.49 * 1.49 palčni

Bruto teža: 43 g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Žarnica

1 x Navodila

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo