Na voljo: Na zalogi

Novo 2 Kolesa Električno Motorno Kolo, Tricikel, Široke Pnevmatike Odraslih Skuter Spredaj In Zadaj Šok Absorpcije Za Litijeve Baterije Izmenljive

(0 Mnenja Strank)

€2 421.69

Sku: f194321

Kategorija: Kuhinjski Aparati

Oznake: motorno kolo tricikel

Specifikacije

  • Obseg volt: 100-240V
  • Ležaj: 200 KG
  • Function2: električni motorji
  • Baterija: 60V 12A(20A)
  • Pribor: Zaklepanje Pokrov
  • Function3: Potniška Vozila
  • Ime: Električni trikolesnik
  • Napetost (V): 220V
  • Function1: Električni trikolesnik
  • Čas Polnjenja: 4-6hours
  • Teža: 60kg
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Pnevmatike: 18*9,5 palca
  • Funkcija: za lase
  • Velikost: 1756*750*1200mm
  • Številka Modela: KN-X9
  • Max Speed: 50km/h
  • Sposobnost Dela Sklede (Pokal): 200 KG
  • Moč (W): 2000w
  • Blagovna Znamka: GIFCO
  • Material: Plastični

Prosimo, Upoštevajte,

Ker ladjar stroškov, dvig hitro v zadnjem času, vse naše izdelke, na spletni strani NI brezplačna dostava cena.Končna cena s pošiljko veljajo dejanske stroške, prosimo, potrdite z nami, preden odloči.

Električni Trikolesnik Ime

Novo 2 Kolesa Električno motorno kolo, Tricikel, Široke Pnevmatike Odraslih Skuter Spredaj in Zadaj Šok Absorpcije za Litijeve Baterije Izmenljive

Električni Motorji Funkcije

Novi odraslih velika kolesa, široke pnevmatike baterije avto litijeva baterija skuter dvojno skuter, svež in eleganten videz, brez ključa start, inteligentni anti-theft, snemljivo baterijo, velik motor, močan motor, hitro, široke pnevmatike, design, varno in zanesljivo

Potniških vozil Specifikacija

Velikost:1756*750*1200MM

Motorna:1500W/2000W

Baterija:60V 12A/20A

Čas polnjenja:4-6hours

Neto Teža:60KG

Ležaj:200 KG

Obseg volt:100-240V

Max Hitrost:50km/h

Pnevmatike:18*9,5 palca

Obseg:35-55km/h

Električno Motorno Kolo, Tricikel, Photoes

Poprodajne navodila

1: Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, kontaktirajte nas na spletu

2: slike izdelkov so sprejeti strokovno.Zaradi dejavnikov, kot so razsvetljava in streljanje kotov, lahko nekatera odstopanja od dejanskega izdelka, prosimo za razumevanje

3: Ta izdelek je bil strogo testiranje in preverjanje kakovosti, preden ga je poslala, ne-človeških problemov, zamenjavo, če je problem, tovorni je na lastne stroške

4: Prosimo, preverite, ali je embalaža nepoškodovana pred prejemom blaga, če je kakovost težav, se prosimo obrnite na službo za

5:Neobvezno Bluetooth glasbe, spredaj modra sub, spredaj vrečko, zadaj vrečko, mobilne APLIKACIJE elektronske anti-theft zaklepanje, kolutna zavora proti kraji zaklepanje, duh strani rearview mirror ali retro krog rearview mirror, je lahko opremljen s hitrost in število prevoženih kilometrov kazalnika, ločeno Vprašati službo za neobvezno ceno na enoto

Opomba:

1, Če izberete "Dostava po morju", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in se poda na najbližji pristanišče!Temelji na CFR trgovinskih pogojev!To pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.

2, Če se odločite "Dostava po letalo ", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko z letalom in dostavo na najbližje letališče!Po prihodu na letališče , kupec morali plačati davek, da ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.

3, Če izberete "Dostava po express ", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko v mednarodnem express (kot so DHL / TNT / FEDEX /ARAMEX, ECT) in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!

Ko se je vrnila , kupec poskrbeti morate samo za to, da plača davek in jim pomaga, da ne carinjenje je ok.

4, Če izberete "Dostava po vlak", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko z Vlakom + Tovornjak in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!

- Če je pošiljka z Vlakom + Tovornjak , ko se je vrnila, vam ni treba ne da plačati več!našo ponudbo, ki je že vključen v davčnih in carinskih pristojbin!

- Ta metoda je primerna predvsem za stranke prihajajo iz Rusije, Kazahstana, Kašmir, Mongolija, uzbekistan,in drugih celinskih državah.

5, Če izberete", ki Niso vključeni tovorni", pomagali vam bomo urediti proizvodnje, medtem, bomo v stik z vami in priporočam vas najbolj primeren za pošiljko način glede na vaše stanje!

6, Prosimo vas vljudno opozoriti, je morda nekaj velikost odstopanja zaradi ročno merjenje, kar je dejansko.Če potrebujete točno velikost, prosimo, obrnite na naš prodajalec, da jo potrdite in še enkrat, preden boste oddati naročila.

7, Kupci morajo pregledati paket / blaga skrbno pred podpisom prejema blaga.Če obstaja kakršno koli škodo, prosimo, da posnamete lahko slike in video posnetke, in se obrnite na lokalni TNT / DHL / FedEx, da prosite in reklamacije ALI kontaktiraj nas v 24 ur.

8, prevozni dokumenti, ki mi lahko dobavi je tovorni list / dihalne poti menice, Komercialni Račun, Pakiranje seznam.Če potrebujete kakršne koli druge dokumente, prosimo, stik z našim prodajalec pred odpremo.

9, Prosimo, upoštevajte, naš stroj je pripadajo prilagodite izdelek, ga ne sprejemajo "preklic naročila" ko urejate proizvodnjo.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo