Na voljo: Na zalogi

DS26C31 DS26C31M DS26C31TM DS26C31TMX

(0 Mnenja Strank)

€0.14

Sku: f210628

Specifikacije

  • Številka Modela: IC
  • Poreklo: Celinska Kitajska

kupec mora brati !

1.Del izdelka, ki je nov in izviren, v primeru zalog, ki so nove zalogi, vam bomo poslali vse nove izdelke, če se v primeru novega parka razprodana, bomo poslali starih izdelkov , vendar vsi izdelki so strogo testirani pred pošiljanjem, tako da ne skrbite!upam, da boste lahko razumeli!

2.Opis pred nakupom, prosimo, pazljivo preberite naslov, prosimo poskrbite, da bo odbor modeli in pralni modeli, če ne veste, pravico, da kupi izdelek, ki ne ustreza delo, to je odgovornost, kot kupec, ne bomo odgovorni za, smo lahko sprejmete vračilo blaga, vendar pa ne bo kril stroškov prevoza, če niste razumeli težave, lahko vedno pošljite e-pošto na nas, bomo odgovorili na vaše pošte, hvala vam!

3. Vse izdelka so bili testirani in so pred odpremo.Če izdelek napako med ladijskega prometa, prosimo, da nas obvesti takoj, ko bo vaš prejeli.

4. Ne odpirajte spora, ker izdelek, ki je stara (Ali v zamenjavo model ).Imamo podroben opis.Če ne morete sprejeti, ga, prosim, ne, da, da, in se izognili, ki povzročajo nepotrebne spore.Hvala!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo