Na voljo: Na zalogi

Litijeva Baterija Adapter Združljiv z 18V BL1830/BL1840/BL1850/ BL1860 Professional Baterija Converter Adapter za Prenosne Baterije

(0 Mnenja Strank)

€11.08 - €23.58

Sku: f230418

Kategorija: Električni Instrumenti

Oznake:

Specifikacije

  • Številka Modela: Litijeva Baterija Adapter
  • Blagovna Znamka: willkey
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI

[Širok Združljivost] litijeva baterija adapter je kompatibilen z 18V Li-ionski akumulator BL1830 BL1840 BL1850 BL1860 BL1840B BL1850B BL1860B BL1820. Prosimo, prepričajte se, da model pred nakupom.

[Easy Installation] adapter je nameščen 15 palcev, 14-širina žice.To je enostavno popraviti z vijaki v 4 odprtine za vijake.To je visoko učinkovito orodje. (OPOMBA: žice so barvno kodirane črno za negativne in rdeča za negativno.)

[Pogosto Uporablja] Ta baterija converter tok se lahko uporabljajo v številnih visoko moč aplikacij.Zagotavlja dolgotrajno energijo.S tem, vaši otroci so lahko uživali v zabavno za moč kolo.

[Dober Material] Ta izdelek je narejen iz premium ABS in PC materiala, ki je lahek in enostaven za prevoz.Ima dobre praske, udarci in kemična odpornost, ki je primerna za notranjo in zunanjo uporabo.Kompaktna velikost, ki je priročen za uporabo.

[Poprodajne] Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da stopite v stik z nami, naše storitve ekipa vam bo z strokovnih in ustrezne storitve.

Ime Izdelka: Litij-Ionska Baterija Adapter

Material: PC+ABS, profesionalni plesni tvorijo (ne 3D tiskanje)

Barva: Modra + Rumena

Velikost: o 95x90mm/3.74x3.54 cm

Žice dolžina: 400±10 mm

Delovni načelo: priklopite izdelek na 18V li-ion baterija, in vodijo iz baterije je po dveh žic za uporabo z drugimi napravami z enako napetostjo.To je pomočnik za DIY igralci, kot so majhne DC navijači, ogrevanje, oblačila, električne igrače, sprememba, itd.

Značilnost: brez stikalo

Opombe:

1.Ta izdelek ni polnilnik, ga le izhodi baterije napetost in moč neposredno iz vašega akumulatorja.Rdečo žico povezan z pozitiven pole in črno žico povezan z negativnega pola; kadar uporabljate, se ne dotikajte dveh žic.Če je tok je ne uporabljajo za dolgo časa, prosimo, shranite ločeno.

2.Morda obstajajo majhne razlike med fotografijo in dejansko barvo izdelka.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pokaže točno barvo.

3.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi ročnega merjenja.

1 X Litijeve Baterije Adapter

Baterije Adapter Orodje,Baterije, Adapter

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo