Na voljo: Na zalogi

Odstranjevanje Zobotrebec Razpršilnik Risanka Srčkan Samodejno Zobotrebci Posodo Z Izmet Zabavno Zobotrebec Posodo Tabela

(1 Mnenja Strank)

€1.11 - €2.79

Sku: f233155

Kategorija: Kuhinja,Jedilnica & Bar

Oznake:

Specifikacije

  • Številka Modela: zobotrebec razpršilnik
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Tabela Okraski In Pribor Tip: Zobotrebec Imetniki
  • Slog: Risanka

Iščete zabaven in ustvarjalen način, da shranite svoje zobotrebcev?Če je tako, vam bo všeč ta dinozaver zobotrebec imetnik razpršilnik!Ta kuhinja dobava ni le trdne in dustproof, ampak tudi čudovit in enostaven za uporabo.Samo pritisnite na dinozaver je nazaj, in pazi za izmet zobotrebec iz njegovih ust.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Cartoon Pritisnite Zobotrebec Polje

Material: PP, TPR

Barva: zelena

Velikost: 6x6x9cm

Seznam Vsebine:

1* Zobotrebec Polje

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zabavno in čar: Dodajanje nekaj zabave in čar v tabelo, s tem zobotrebec imetnik razpršilnik, ki je srčkan in nove risanke dinozaver design.To je lep in privlačen dodatek, ki bo izboljšala vašo domačo ali službeno dekor.

2.Enostaven za uporabo: Samo pritisnite razpršilnik in zobotrebec bo prišel ven samodejno.Lahko tudi odstranite telesa in ponovno zobotrebci, kadarkoli želite.

3.Kakovost materiala: brez vonja in trdna, to zobotrebec imetnik pipa je narejena hrana-varna PP.To lahko traja dolgo časa in prenese vsakodnevno uporabo, za udobje.

4.Priročno shranjevanje: To zobotrebec imetnik razpršilnik je dampproof in dustproof, ki zagotavlja zobotrebci so čiste.Ima kompakten dizajn, ki omogoča enostavno shranjevanje in trpežne za dolgo časa.

5.Eleganten dodatek: To zobotrebec imetnik razpršilnik je prihranek prostora in elegantna kuhinja oskrbe, ki dopolnjuje vašo mizo.Idealen je za tabelo okraski.

    Kupec

    2023-08-05

    Smešno, deluje. Deli padejo ven, ko polnjenje, upam, da ne izgubite ničesar. Polnjenje ni res enostavno, kodo pin in kodo gumb pade ven in morajo biti vstavljena pravilno, če ponovno sestavi.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo