Na voljo: Na zalogi

1000G Mlinček za Kavo Zrna Električni Zeliščni Kava v Prahu Miller Suhe Hrane z Visoko Hitrost Inteligentni Začimbe Žit Crusher

(1 Mnenja Strank)

€38.08 - €48.20

Sku: f234805

Kategorija: Kuhinjski Aparati

Oznake: električni zrn mlin mlin pralni prašek, zrn, mlinček za kavo, električni, aparat za kavo melje zrnje

Specifikacije

  • Funkcija 3: Začimbe Žit Crusher
  • Funkcija 4: Zeliščni Prah Mlinček
  • Funkcija 2: Mlinček Za Kavo
  • Funkcija 1: Suha Hrana Mlinček
  • Vir Napajanja: Električni
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Rezilo Kavni Mlinčki
  • Moč (W): 1600w
  • Material Ohišja: Nerjaveče Jeklo
  • Blagovna Znamka: chcyus

Specifikacija :

Nazivna moč: 1600 (W)

Nazivna napetost: 220 (V)

Hitrost: 37000r / min

Brušenje drobnosti: 30-300mesh

Neto teža: 6,5(kg)

Kapaciteta: 1000

Značilnosti:

1, ima prednosti lep videz, lahka teža, se lahko prosto gibljejo; in ima prednosti preprost postopek, brez vibracije, nizka raven hrupa, tako električne energije in varnosti, in druge značilnosti, še posebej primerna za tradicionalno Kitajsko medicino klinike, bolnišnične lekarne, lekarna, zdravstveno nego, ki razbija prodaje števec Sluga obdelavo, Raziskovalni Inštitut, laboratorij za analize in družino hrane, namesto tradicionalnih brušenje; biti malte, delo učinkovitost se lahko poveča za 50 krat.

2, super visoke hitrosti motorja kot gonilna sila, najnovejše anti zaklepanje rezilo, glavno rezilo podaljšali, bolj temeljito zdrobljeni, zdravil v prahu drobnosti (najbolj višja zdravil v prahu drobnosti 30-300 očesa); drobljenje obseg: tri sedem, gorsko puščica, kadila, mire, osel skriti želatina, drhtati, hipokampusu, Astragalus itd.lahko je zelo dobro drobljenje.

3, brušenje, hitrost, brušenje časa, tradicionalne Kitajske medicine, je na splošno ne več kot 3 minute, prelomni čas manj kot 3 sekunde, časovni vklop, lahko nastavite brušenje časa, brušenje popolno avtomatski izklop, uporabite bolj priročno.

4, čiščenje sanitarij, dela iz prahu, s hrano silikona tesnila, drobljenje materiala brez izgube, drobljenje senat sprejme hrane iz nerjavečega jekla za risanje proces, steno z uporabo visokega sijaja poliranje tehnologija, gladko in enostavno za čiščenje, drobljenje različnih zdravil nikoli ne string barve in vonja; brušenje groove in rezila so narejena iz nerjavečega jekla, ki izpolnjujejo bi se izognili železa v mnogih Kitajskih zelišč zahteve.

5, enostavno upravljanje, kadrovske in brez posebnega usposabljanja; najnovejše s pritiskom na gumb vrsta brezplačno navojni hitro odpreti pokrov, pokrov bolj priročno!

6, trajne, stroškovno učinkovito.Rezilo je iz posebnega jekla Japonske, in napreden brivnik homogene, razbiti 100-200 kg kos brez zamenjave orodja.

7, mlin najnovejše povečanje zračnega preobremenitve zaščitnika, celovito zaščito motorja, da preprečite preobremenitev in spali motor.

8, hitro odprite pokrov swing tip visoka hitrost mlinček za maksimalno kapaciteto 2000grams.

Swing tip high-speed zelišča mlinček načela:

Z uporabo splošno brušenje visoke hitrosti vrtenje rezila zadel za doseganje suhe snovi komunicija.Sestoji iz drobljenje senat, drobljenje rezilo, visoke hitrosti motorja.Material neposredno v tlačni komori, zaklep drobljenje senat kritje, boot 1-3 minut, drobljenje.

OPOMBA:

Kot z vsako motorno-drive izdelka, je morda nekaj pekoč vonj prihaja iz motorja na začetku , vendar ne skrbite, to je skupna normalna situacija, saj novi motor dobi ogrevanje mazivo, ki je premazan z kolobarjih, bo izgine po nekaj času uporabe.Hvala za vašo attetion.

    Kupec

    2023-04-19

    Nisem še dobil ta predmet ???

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo