Na voljo: Na zalogi

4.7" HITACHI SP12Q01L6ALZZ SP12Q01L0ALZA 320*240 LCD Zaslon Plošča

(0 Mnenja Strank)

€192.81

Sku: f238871

Kategorija: Strežniki In Industrijska Tržišča Računalnik

Oznake: lcd zaslon

Specifikacije

  • Vrsta: Industrijske Računalniške Opreme
  • Številka Modela: SP12Q01L6ALZZ SP12Q01L0ALZA
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Paket: Da,
  • Blagovna Znamka: keepingsztouch

Opis izdelka: 1: naših izdelkov je bila 100% preizkušen, preden je ladja.smo garancije za naše izdelke. 2: Če izberete Hitre Dostava Bomo poslali vaš paket z DHL.Prosimo, potrdite, da je vaš naslov in telefonsko številko, ki so pravilne.(Brazilija mora zagotoviti svoje CPF/CNPJ/DDV za nas)

Kot kupec, to je vaša dolžnost, da bi plačali davek .Naša cena ne vključuje davkov, DDV, ali drugih skritih stroškov 3: Ne dobavo razstavljanje navodila za namestitev in Orodja 4: Prosimo, da se ujemajo izvirno zaslon s sliko & description če smo v tem seznamu.Če ne veste.Stik z nami, da Potrdite 5: pridržujemo si pravico, da ladja ZDRUŽLJIV zasloni (del # ali proizvajalci, ne sme biti enako, ampak 100% združljivost je zagotovljena)

6: Seznam vsebine: 1pcs LA084X01-SL01 LCD Zaslon Plošča + Dotik Plačila : 1: Smo prejeli Fnf.si plačila in papeške plačila.prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov OK. 2: Plačilo mora biti izvršeno v roku 48 ur dražbe končni čas. 3: Ne Plačuje ponudniki, ki bodo poročali.Dostava: 1: Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 48 delovnih urah po prejemu plačila (razen sobote,nedelje in Obvezne počitnice). 3: ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za kakršno koli po meri zamude ali davka.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave. 4: Kupci/ " Informacije: trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve. 5: Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade/dolžnosti. 6: Če ne boste prejeli, vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Povratne informacije: 1: Če je ta postavka je v okvari po prejemu, stranka je največ 30 dni od datuma prejema za izmenjavo novo. 2: Ko se vrnete,vas prosimo, vpišite vaš Transakcijski število in vrnitev razlog je v paketu, ko smo prejeli vaše vrnete, mi lahko solove vaš problem hitro. 3: zahvaljujemo se vam za poslovanje.Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom,prosim, pustite nas pozitivno in 5 točk DSR (Podrobne Ocene prodajalcev).Bomo pustite 5 točk DSR za vas.Pišite nam: 1: Naše podjetje, so profesionalne in zanesljive prodajalec.Obljubljamo, varno in srečno nakupovalno izkušnjo.60 dni Garancija za Vračilo. 2: Naše podjetje lahko dobavi ste 2.5/'/' 30/'/' , Zaslona LCD (Plošča TFT) in Zaslona na Dotik (Računalnike),Ki se običajno uporablja na PDA,GPS,MP3,MP4,MID,Mobilni Telefon,Avto DVD Predvajalnik,Prenosni računalnik, UMPC,Avto DVD, radio,Digitalni fotoaparat in industrijskih izdelkov. 3: Smo poskušali naše najboljše, če želite odgovoriti na sporočilo v najkrajšem možnem času.vendar pa se zaradi velikega obsega dnevnih dohodne e-pošte in časovni pas razlika in Prazniki,vam morda ne bomo mogli odgovoriti vaše sporočilo takoj.Zato vas prosimo, dovolite v 24 urah za nas, da odziv.Užitek ukvarjajo z nakupom od nas.Dobrodošli v Keepingtouch Elektronski deli Co.,LTD .

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo