Na voljo: Na zalogi

Stepeno Smetano Strokovno Injektor Nasveti(Sklop 4), iz Nerjavnega Jekla,Stepeno Smetano Razpršilnik za Nadomestne Dele

(0 Mnenja Strank)

€7.67

Sku: f242611

Kategorija: Kuhinja,Jedilnica & Bar

Oznake: iz nerjavečega jekla, stepeno smetano razpršilnik, iz nerjavečega jekla, nadomestni deli, iz nerjavečega jekla injektor nasveti set, Bar Orodja

Specifikacije

  • Material: Kovine
  • Kovina Tip: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: cocktailgeek
  • Vrsta: Bar Orodja
  • Funkcija: Okolju prijazno, Na zalogi
  • Premer: 5 cm

STROKOVNO INJEKTOR NASVETI Stepeno smetano razpršilnik nasveti so narejene iz 100% iz nerjavečega jekla in so pomivalnem stroju.

UNIVERZALNA VELIKOST bič smetane razpršilnik nasveti so združljive z večino stepeno smetano razpršilnik ali podobno.Kot ICO,ISI, Mosa,EurKitchen, in še veliko drugih blagovnih znamk, stepeno smetano razpršilnik.

Funkcija Štirih različnih oblik stepeno smetano nasveti so idealne za natančno dekoracijo, polnjenje, vbrizgavanje in spherification.Izpolnite vaše najljubše sladice s stepeno smetano z precission injektor nasveti.Ustvarite okusne, ki je napolnjena pecivo (krema, puder,profiteroles,eclairs),burek,sladoled, sadne kupe,soda,omake,kava,krekerji,sirup,juhe,torto.Lahko celo, da puhasto umešana jajca, domače maslo,sadje,zelenjava in solate.Injicirajte marinade neposredno v meso in poulty in tako naprej.

Prednost iz Nerjavečega Jekla, ki NISO UŠLI?Vodja nasveti je nit, ki ima močan pečat in krema ne pušča ven.Lahko preprosto operite okrasitev nasvete s toplo vodo.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo