Na voljo: Na zalogi

Novi beli kamen vzorec posebne oblike keramičnih izolacijske plošče jedi ploščo gospodinjski plitvo ploščo hotelski restavraciji namizna

(0 Mnenja Strank)

€41.87 - €52.34

Sku: f243674

Kategorija: Kuhinja,Jedilnica & Bar

Oznake: izolacijske plošče

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Oblika: Oval
  • Vzorec: Trdna
  • Material: Keramični

O Vrnitvi in Vračilo

1. Ni razloga, da se vrnete v 7 dneh, 100% vračilo kupnine.Morate vrniti k nam v izvirno stanje in embalaže.

2. Ponujamo 100% Jamstvo za Zadovoljstvo vseh naših strank.Če najdete kakršne koli težave z naših artiklov, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

O Ladijski

1. Večina postavk bomo ladja v roku 2-5 delovnih dneh po plačilu.

2. Za Hitrejši in Varnejši dostave, priporočamo, da izberete dostava po Kitajskem Post Registriranih Air Mail, ePacket ali Fnf.si Standardna Dostava.

3. Zaradi različnih carinjenje časi v posameznih državah ali drugih nestabilnih dejavnikov, parcele so lahko odložena.Mi ne zagotavljajo čas dostave je vse mednarodne pošiljke.

4. Če niste prejeli element v varstvu čas dostave, prosimo, obrnite na nas, mi pa bomo preverili, in odgovori, da boste čim prej.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

O Povratne Informacije

1. Prosimo, da prižgejo vse 5 zvezdic povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, Ladijski promet hitrosti, je rating za nas ne shipping company .

2. Če imate kakršna koli vprašanja o postavka ni prejela & dostava čas in neustrezne kakovosti, vas prosimo, stik z nami, vam bomo zadovoljen odgovor & resolution (ločljivost).

3. Dobrodošli, da delite svoje fotografije z uporabo naših proizvodov v povratnih informacij, smo bo rating najbolj všeč pošti poslali nagrado vsako mesecev.

O Dropshipping in trgovini na Debelo

1. Mi lahko dropshipping

2. Obljubljamo, ni oglasov ,cenik ,račun ,ali naši trgovini informacije v paket.

3. Za določeno število veleprodajnih naročil, smo lahko dala ustrezne popuste, prosimo, kontaktirajte nas za posvetovanje.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo