Na voljo: Na zalogi

3Pcs/Nastavite Nov PRIDELEK Kratek Kopalke z Sprednji Zip + Prsih Pad Dolg Rokav Burkini Žensk Muslimanskih Kopalke Muslimanskih Moda

(0 Mnenja Strank)

€25.91 - €46.27

Sku: f252732

Kategorija: Šport In Oprema

Oznake: Prsih pad, Kopalke, kopalke, burkini, muslimanski swimwears

Specifikacije

  • CN: Zhejiang
  • Ime Oddelka: ŽENSKE
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Fit: Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
  • Številka Modela: LNYY002
  • Material: najlon

Izdelek parametrov

Ime izdelka: kopalke

Material: najlon, spandex

Mednarodni velikosti: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, prosim, obrnite na velikost grafikona sliko.Če niste prepričani o velikosti, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Barva: modra, črna, rumena itd.

Postopek: noben

Vzorec: Plain

Slog Tip: Svetlo Kuhanje, Plaža Šport

Oblačilo Nego: Pralni stroj.Železo pri nizki temperaturi.

Primerno sceno: plaža strani

Pakiranje: dolgo krilo*1, OPP prozorno vrečko*1, PE logistični vrečko*1.

Q&A

Q: ali Bo barva razlika po nakupu barvo?

A: Zaradi različnih monitorjev, lahko obstaja nekoliko barva razlika med realnim predmetom in fotografijo.Kupci, ki imajo ničelno toleranco za kromatične aberacije moral dati svoje naloge, previdno.Po nakupu, prosimo, da upoštevate dejanski učinek izdelka po prejemu.

Q: Kako ohraniti oblačila?

A: Strojno pranje, ročno pranje, suho čiščenje.

Q: Ne podpira vrnitev in izmenjavo?

A: Če izdelek je poškodovan, tiskanje in barvanje težave, in napačen izdelek je poslal, prodajalec nosi stroške prevozov.Če vam ni všeč, subjektivno, če se zmotite in predelava izdelka, bo kupec nosi stroške pomorskega prometa.Vrne in izmenjave za nobenega razloga niso podprte za nekaj časa.hvala za vašo podporo!Če naletite na to težavo, povezano z, prosimo, obrnite na službo v najkrajšem možnem času, vam bo dal zadovoljiv odgovor.

V: Kako dolgo traja, da ladja po nakupu?

A: Po plačilu, smo ponavadi poskrbi dostave v 24 urah in dostaviti v skladišče v roku 48 ur.To ponavadi traja 10-45 dni, da dosežejo kupec.Prosimo, da upoštevate dejanski čas dostave za posebne logistike čas.

O storitvi

Po nakupa, bomo poskrbeli za pošiljko v roku 24 ur.Če imate kakršne koli težave s kakovostjo po prejemu izdelka, se obrnite na nas.Prosim, ne nam dajejo slabe ocene.Mi vam bo dala zadovoljivih rešitev glede na problem, ki ga srečamo.

O tem izdelku

Prosimo, skrbno razumeti izdelka parametrov pred nakupovanje, in poskrbite, da jasno razumejo izdelka, velikost in barvo pred oddajo naročila.Velikost je samo za referenco, če je za napako med vašo postavo in referenčne tabele, je priporočljivo, da kupite eno številko večje.

O Vračilo in vračilu

Vsi naši elementi so v 100% čisto nov pogoj in vrhunsko kakovost zagotovljena.Vsak element je pakirana posamično v nepredušno plastično vrečko, prav tako kot nalašč za nadaljnjo prodajo.

Vsi naši izdelki so vračilo in vračilu, če ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete izdelek, da nas v nov pogoj za vračilo ali zamenjavo.Prosimo, kontaktirajte nas za podrobnejše vrnete in izmenjavo navodila in naslove, preden boste poslati predmet, nazaj k nam.Po prejemu vaše vrne element, bomo povračilo vseh stroškov, razen za odpremo in ravnanje.Prav tako boste morali plačati za ladijski promet, da se vrnete na paket.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo