Na voljo: Na zalogi

Pregledna Kuhinja Mat,Mizico, Mat,Tabela Zaščitnik,Nepremočljiva Placemats,Pult, Ohranjevalnik Zaslona,Placemat Komplet 4 Kosov

(0 Mnenja Strank)

€8.84 - €13.81

Sku: f253865

Kategorija: Kuhinja,Jedilnica & Bar

Oznake:

Specifikacije

  • Oblika: Krog
  • Material: Bambus
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Slog: Sodoben Slog

Zaobljenimi vogali so narejene za dodatno varnost.Lahko uporabi v zaprtih prostorih in na prostem.Primeren za različne družine zbiranje, stranke, večerja, Božični, Rojstnodnevne zabave, obletnice.Bo izgledaš v restavracijah, lokalih, hotelih in drugih gostinskih prostorih.

EDINSTVEN DESIGN: pregledna placemats z edinstveno motnega, teksturo in Triple-stisnjena načrta bo prilegajo v vsako kuhinjo ali doma dekor.Pregledna, vendar je opazen tablemat varno zajema večino površin, ampak medtem, boste lepoto svoje oblikovanja tabele ali fancy tabela kritje kažejo skozi.

ŠIROK SPEKTER UPORABE: placemats lahko uporabljamo v kuhinji kot namizni podstavki, na mizice, pisarne zaščitnik, prav tako se lahko uporablja pod jjeza živilo torilo, da se prepreči hrano in vodo polil na tla.Super za uporabo v cvetlični lonec na tla ali na okensko polico, da bi preprečili praske.Lahko se uporablja kot placemat v obrti ali za igre z otroci, ujeti delci barve ali glina posuši.

ŠČITI POVRŠINE: placemats so narejene iz visoko kakovostne, lahke plastične materiale.So trpežne, gladka in elastična.Placemats zagotavlja varno in zaščitno plast, da se prepreči morebitne površinske poškodbe - praske, madeže, madeže, itd, ki povzroča grobe površine ali jedilni pribor.

ENOSTAVNO SKRBETI ZA: pregleden placemats so enostavno skrbeti.Čiščenje z mokro gobo, vlažni robčki ali neposredno pod mlačno vodo.Ne uporabljajte vroče vode.Ne uporabljajte ostrih krtačo za čiščenje.Primeren za vsakodnevno uporabo.

Barva:Prosojno barvo

Material: PP

Velikost:45 x 30 x 0,5 cm

Vsebina Paketa:

4 x Kraj Preproge

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo