Na voljo: Na zalogi

Zobotrebec Razpršilnik Srčkan Zobotrebec Imetnikov Z Veliko Kapaciteto, Unikatne Dekorativne Domači Kuhinji Dodatki Sadja Pick Škatla Za Shranjevanje

(0 Mnenja Strank)

€4.69 - €9.40

Sku: f256099

Kategorija: Kuhinja,Jedilnica & Bar

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Opisi:

Zobotrebec Razpršilnik je zasnovan v srčkan zajec obliko z nasmejan izraz, ki ga v dobro voljo, ko ga boste videli.Na zobotrebec imetnika in pokrov je mogoče razstaviti, kar je priročno za nakladanje zobotrebci in čiščenje je bolj priročno.

Specifikacija:

Material: PP

Velikost: približno 12*6 cm/4.72*2.36 v

Barva: bela, roza, rdeča

Seznam Vsebine:

1*Samodejno Odpravijo Čačkalica

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.[ Ljubezniv Zajček Obliko ] Zobotrebec Nosilec je zasnovan v srčkan zajec obliko z nasmejan izraz, ki prihaja z 3 barve za vas, da izbirajo iz, dodaja čar vaša dinning tabeli.

2.[ Ročno Pritisnite Design ] Srčkan Zobotrebec Posoda je primerna za uporabo zobotrebec je mogoče odstraniti z roko pritisnite, vodenje drugih zob jemlje čisto.

3.[ Vrhunsko Kakovost ] Izdelana iz kakovostnih PP materiala, trajno in težko, da bi prekinil, Samodejno Zobotrebec Razpršilnik je obdelana z globo izdelave za gladek videz, se lahko uporabljajo za dolgo časa.

4.[ Dekorativni Zob Pick Imetnik ], Izdelani z veliko sposobnost, da imajo več zobotrebci, Popping Up Zobotrebec Razpršilnik prinaša več udobja za vas, da uporabite, in se lahko uporablja kot namizni dekoracijo za vaš dom ali restavracijo.

5.[ Idealen Naselje Darilo Izbira ] Samodejno Zobotrebec Razpršilnik je lepa in praktična, enostavna za čiščenje in ponovno polnjenje, in kot nalašč darilo za vaše prijatelje, družino ali sodelavci na naselje ali posebne počitnice.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo