Na voljo: Na zalogi

3 v 1 NGFF in MSATA SSD vmesniško Kartico,M. 2 NVME, da PCIE/M. 2 SATA SSD da SATA III/MSATA, da SATA Adapter za 2280/2260

(0 Mnenja Strank)

€10.90 - €16.03

Sku: f29201

Kategorija: Računalniška Periferija

Oznake:

Specifikacije

  • Vrsta: IDE Kabli
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Tri SSD kartice pretvornik, M. 2 NVME, da PCIE, M. 2 SATA SSD da SATA III, mSATA, da SATA Adapter,da izpolnjuje vse vaše SSD kartice pretvarjanje zahteve.

VSE SSD pot podpore,ki je vključena PCIe,SATA,AHCI,mSATA, ne glede na to, da skrbi za združljive problem,M ključ,B ključ ,(B+M) tipko ,mSATA tipko, ki jih vsebuje.PCIE x16 vmesnik,tako da je le podpora PCI-e x16, matično ploščo v režo.

LED indikatorji vedeti, delovni pogoj, Trdna kondenzatorja napetost rednih za stabilno in trajno zmogljivost, iz Nerjavnega jekla rezilo popraviti vaš SSD kartice, Toplote odpremi luknje za boljše hitro toplote izginejo, Nad-napetosti, zaščita za visoko raven varnosti.

Brez namestitve gonilnikov zahteva ,plug and play, podpira štiri SSD dolžin, M. 2 SSD velikosti 22 x 30, 22 x 42, 22 x 60, 22 x 80 mm.

Dve velikosti iz Nerjavečega jekla rezilo(ena je že določen), redno velikosti in nizko profil režo nosilci za prilagodljiv sistem, ohišja za namestitev.Trudimo se, da bi izboljšanje naših izdelkov,

Barva:črna

Material:PCB+kovin

Vsebina Paketa:

1 * 3 in1 M. 2 za kartico PCI Express Adapter za Kartico(S polnim višina opno)

1 * pol-višina opno

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo