Na voljo: Na zalogi

Omaro Oblačila Predal Organizator Omaro Organizatorji in Skladiščenje Koši za Rute Hlače Zimska Oblačila

(0 Mnenja Strank)

€4.83 - €9.12

Sku: f32148

Specifikacije

  • Uporaba: Oblačila
  • Poreklo: Celinska Kitajska

nerg Garderobo Oblačil za Shranjevanje Delilniki Omaro Organizatorji in Skladiščenje Koši za Omaro Polica Pod Posteljo nerg

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

Material: Shranjevanje Koši so narejeni iz trpežnega sackcloth tkanina, izdelana s težka dnu in trden kovinski okvir, ročaji omogočajo preprosto potegnite ven iz police.

Zložljivi Design: Preprosta montaža, ko je v uporabi standardne kocke lahko uporablja kot predal, in sprednji ročaj se enostavno potegnite; to je enostavno krat, ko ni v uporabi, ne zasedajo prostora, in priročno za izvajanje.

Velika Zmogljivost: Naša velika zmogljivost shranjevanja košare, bo izpolnila vsa vaša različne potrebe za skladiščenje.Ne samo, da bo voditi vaš pralnica organizirana, da bo tudi vam omogočajo, da bi našli tisto, kar potrebujete za hitro in preprosto.

Multi-namen: predal delilnik organizator je kot nalašč za razvrščanje nogavice, spodnje perilo, kravate in drugih manjših predmetov, to zelo izboljša izkoristek predal space, lahko najdete tudi tistega, ki ga želite več enostavno, prihrani veliko časa za pick vaš element.

Poprodajne Storitve: Če obstaja kakršen koli problem z našimi izdelki, se najprej obrnite na nas, vam ponujamo rešitev v najhitrejši čas.Torej, zakaj ne dajejo poskusiti?

Specifikacija:

Material: Sackcloth

Barva: Siva, Bež

Opombe: Prosimo, dovolite rahla odstopanja v velikosti zaradi ročnega merjenja, in razsvetljave v fotografiji lahko povzroči razlika v barvi kot v realnem.

Paket Vključuje:

1* 14 Omrežij Za Shranjevanje Bin

ALI

1*16 Omrežij Za Shranjevanje Bin

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili z ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo