Na voljo: Na zalogi

150 CM Prilagodljiv Hladilnik Možganov Izkopanega iz Nerjavnega Jekla Kuhinjski Odtok Cevi Cevi Čiščenje Krtačo Hladilnik odtočno Odprtino Izkopanega Orodje

(0 Mnenja Strank)

€2.72 - €5.34

Sku: f32344

Kategorija: Gospodinjski Merchandises

Oznake:

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: moonvvin
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Značilnosti

1.Čiščenje vaš hladilnik možganov in druge dolge cevi, da odstranite bakterije in madež, ki nastane tako, da ne onesnažujejo vaš cev, živil in blaga s Prilagodljivo Drgnjenje Krtačo, Čistilo.

2.S čopičem povečuje okus hrane, kot na madeže in bakterije build-up ne doseže vaš hladilnik in hrane; skupna dolžina 61 cm (155 cm), zaradi česar je kot nalašč za čiščenje vaš hladilnik možganov, avto sunroof odtočne cevi ali druge dolge cevi.

3.Cevasto oblikovan čopič na enem koncu in zanke konca na drugega; Najlon ščetine nežno drgnjenje stran bakterije in madeže nastane brez poškodovanja cevi; deluje na kateri koli površini materiala (baker, vinil, plastične cevi aplikacije).

4.Cev, krtačo je prilagodljiv, tudi za delo z ukrivljene cevi (pod kotom manj kot 90 stopinj).Najlon ščetine zbiranje in odstranjevanje možganov, hrana, mast nastane, in ruševin; dovolj Trpežne za dolgotrajno uporabo.

5, Dal prožna stebla (čopič najprej konec) v cevi in nežno čiščenje znotraj, medtem ko delate krtačo nazaj ven.Fleksibilen in trmast žice-telo kače svojo pot skozi z lahkoto in sega globoko v vse možganov.

Specifikacije:

Material: PU usnje, plišastih, svila goba

Barva: Bela

Velikost:155 cm v dolžino

Paket Vključuje:

1*Možganov Krtačo

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo