Na voljo: Na zalogi

1000W 1500W 2000W Stalne Vlaken Ročni Barve Kovin, Lasersko Odstranjevanje Rje Čiščenje Stroj

(0 Mnenja Strank)

€22 035.35

Sku: f33357

Kategorija: Izboljšanje Doma

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

1000W 1500W 2000W Stalne Vlaken Ročni Barve Kovin, Lasersko Odstranjevanje Rje Čiščenje Machineoval

lasersko čiščenje stroj

Taiyi Laserja laserska rje čiščenje stroj je nova generacija za čiščenje površin in high-tech izdelkov.Je enostaven za namestitev, upravljanje in avtomatizacijo.Ko je stroj vklopljen in vklopljen, ne potrebujete, da dodate kakršne koli kemikalij, prahu, vode, ali naloži, da jo očistite.Ta ročni laser odstranjevanje rje pralni lahko ne samo odstranjevanje površinske smolo, madeži, maščobe, umazanijo, premazovanje ipd., ampak tudi samodejno ostrenje.

Pulse Laser Moči

100W 200W 300W 500W Neobvezno

Neprekinjeno moči laserja

1000W 1500W 2000W Neobvezno

Laserski Vir

Raycus JPT IPG Max Opcijsko Skeniranje Wideth 10-80 mm

Pričakuje Goriščno Razdaljo

160 mm/210mm

Vlakna Dolžina

5m/10m

Hlajenje Tip

Vodno hlajenje

Nazivna Moč

220V 50/60Hz

Dimenzije

1500*1280*900 mm

Teža

225KG

1.Brezkontaktno čiščenje brez poškodbe delov matriko.

2.Natančno čiščenje, lasersko odstranjevanje pralni lahko dosegli selektivnega čiščenja in natančne lokacije .

3.Lasersko čiščenje rje pralni lahko odstranite rjo, brez kakršnih koli kemičnih ni zaloge, čiščenje tekočine, varnosti in varstva okolja.

4.Preprost postopek, samo vklopite moč, ročne laserske odstranjevanje rje pralni lahko dosežemo, avtomatsko čiščenje.

5.Čiščenja te lasersko odstranjevanje stroja je zelo visoka, prihranite čas.

Uporaba Področje: te vrste ročnih lasersko odstranjevanje rje pralni se pogosto uporablja v plesni industriji, avtomobilski predelovalnih dejavnostih, ladjedelništvo, predelava hrane in čiščenje odplak, gume, pnevmatike, kemični in drugih industrijah.

Uporaba Področje: ta laser čiščenje rje pralni lahko hitro odstranite barve in odstranite kovine ali steklo prevleka, rje, in različnih oksidov, masti, smole, lepila, prah, madeži, ostankov iz proizvodnje, grobe kovinske površine.lasersko čiščenje rje pralni lahko tudi odstranite mastno umazanijo, Post-varilna oksida in zavreči ostanek pred varjenjem.Plesni čiščenje,kot so pnevmatike plesni, elektronski plesni, hrana plesni.Mastno umazanijo natančno deli se lahko odstrani po pridelave in predelave.Vse v vsem, to je lasersko odstranjevanje pralni lahko hitro čiščenje jedrske vzdrževanje komponent.

lasersko čiščenje stroj

1.Po Prodaji

Nudimo 1-3 leta garancije in vseživljenjskega vzdrževanja za naše izdelke.Brezplačno popravilo ali zamenjavo (razen obrabnih delov) je na voljo za naše izdelke za svoje funkcionalne okvare (razen za umetno ali višje sile dejavnikov) v garancijskem obdobju.Po garancija, vam bomo zaračunali samo artefaktov v skladu z dejanskim stanjem.

2.Nadzor Kakovosti

Usposobljeni in strogo preverjanje Kakovosti Ekipa je na voljo v času materiala purchasingand proizvodni postopek.

Vse končal pralni smo dostavljeno so 100% strogo preizkušeni z našo QC departmentand engineering department.

Zagotavljali bomo podrobno Pralni slike in Testne posnetke, da stranke pred dostavo.

3.OEM Storitev

Meri in OEM naročila so dobrodošli zaradi naše aboundant izkušnje.Vse OEM storitve so brezplačne, kupec poskrbeti morate samo za to, da nam s svojim logodrawing.funkcija zahteve, barve itd.

Ne MOQ potrebno.

4.Zasebnost

Nobeden od vaših osebno določljivih podatkov, kot so vaše ime, naslov, emailaddress, banka info, itd ) bo disclosedor v skupni rabi s tretjim partes.

Obrnite Vse vaše poizvedbe ali vprašanj ali pomaga bomo odgovorili v roku 24 ur,tudi na počitnice.Tudi, vas prosimo, da nas pokličete, če imate v sili na vprašanja.

5.Plačilni pogoji

Alibaba Trgovino in Zagotavljanja kakovosti ( Novo,varno in priljubljen plačilni pogoji)

30% T/T plačati vnaprej, kot je depozit, ravnotežje, plačan pred odpremo.

lrevocable LC na pogled.

Drugi pogoji plačila: Paypal,Western Union in tako naprej.

6.Dokumenti Podpirajo

Vse Dokumente, za potrditev, carinski podpora : Pogodbe ,Pakiranje seznam,CommercialInvoice,Izvozne deklaracije in tako naprej.

Taiyi Laser je bil ustanovljen leta 2001,To je high-tech laserskih strojev in naprav specializirana za raziskave,razvoj,proizvodnjo in prodajo storitev z raziskovanjem in produkcijo znanja v Dalingshan mesto Dongguan,Huanggang od Hubei in Indija, Gudžarat.Opirajoč se na strokovne smernice za Huazhong Univerze za Znanost in Tehnologijo in močna inženirska ekipa Taiyi, preoblikovanje znanstveno raziskovalni dosežki, ki je bila uspešno realizirana in visoko precizne opreme za lasersko rezanje, lasersko označevanje, pralni, lasersko varjenje, lasersko čiščenje stroja so bili razviti.Izdelki so široko uporabljajo v predelovalnih dejavnostih, elektronika, strojna oprema, komunikacije, gospodinjski aparati, avtomobili, zgradbe, oblačila, nakit, hrana, itd.Izdelki, farmacevtski, kemični industriji, embalaže in drugih industrij lahko izpolni zahtevek potrebe proizvodnje področju.Ko Taiyi izdelki so začela v trg, so dobro sprejeti s strani kupcev doma in v tujini.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo