Na voljo: Na zalogi

Avto armaturne plošče Navigacijska Plošča Pokrov nadzorna plošča Podoknu za Krmarjenje Notranje Trim Natančno Ujemanje Teksturo, Črna za Vozila

(0 Mnenja Strank)

€23.73 - €43.14

Sku: f35051

Kategorija: Električna Oprema

Oznake:

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: VGEBY
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Avto armaturne plošče Navigacijska Plošča Pokrov nadzorna plošča Podoknu za Krmarjenje Notranje Trim Natančno Ujemanje Teksturo, Črna za Vozila

Značilnost: 1. Opremljanja: nadzorna plošča navigacijske plošča pokrov je zamenjava za Trafic 2011-2012, zamenjava za Primastar 2011-2012, zamenjava za Opel Vivaro 2011-2012.

2. Lepe Videz: plošča trim sprejme visoko teksturirane črni videz, lepe in razkošno, zaradi česar vaš avto bolj izrazita in se znebi monotonost za notranje zadeve.

3. Značilnosti: S to kritje trim vam ni treba skrbeti za vašo nadzorno ploščo, se popraskal, in enostaven za čiščenje, lahko preprosto obrišite površino z vlažno papirja.

4. Natančno Ujemanje: Armaturna plošča trim je natančno zasnovani in izdelani z razumnimi odstopanji, da se zagotovi brezhibno zdrav med armaturne plošče in trim.

5. Zanesljiv Material: nadzorna plošča plošča trim je narejen odlične kakovosti ABS in kovinski material, visoko trdnost, ni enostavno, da bi prekinil ali obrabe, zanesljivo in stabilno uporabo.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Avto Armaturne Plošče Navigacijska Plošča Pokrov

Material: ABS in kovin

Stališče: Nadzorni Plošči

Uporaba:

Zamenjava za Trafic 2011-2012

Zamenjava za Primastar 2011-2012

Zamenjava za Opel Vivaro 2011-2012

Package Seznam: 1 x Avto armaturne plošče Navigacijska Plošča Pokrov

2 x Plošče

4 x Vijaki

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo