Na voljo: Na zalogi

15A 6V-90V DC Motor Krmilnik 6V 12V 24V 36V 48V 72V 90V Velike Moči PWM Moči Regulator Guverner Stikalo Soft Start

(0 Mnenja Strank)

€1.91 - €3.68

Sku: f35648

Kategorija: Pribor In Deli

Oznake:

Specifikacije

  • Številka Modela: Stikalo Guverner DC6V-90V
  • Blagovna Znamka: ALLOYSEED
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Dodatek Za Vrsto: Polnilnik Dodatki

DC6V-90V, ki Motorni Regulator Pogona Modul Velik Navor 15A Hitrosti Regulator Krmilnik 6V 12V 24V 36V 48V 72V 90V Več Zaščite

Funkcija:

1.Vsestranski motor za nadzor hitrosti, modul: To DC 15A 6V-90V motornih za nadzor hitrosti, voznik modul funkcije stabilno regulacijo napetosti in PWM motornih hitrost nadzorno funkcijo.Primeren je za različne DC motor za nadzor hitrosti aplikacije.

2.Več varnosti, zaščite: PWM motornih krmilnik ima moč povratne zaščito, nad napetostjo, 15A hitro varovalko keramična zaščita pred preobremenitvijo, zagotavlja bolj zanesljivo in varno delovanje.

3.Široko obratovalna napetost območje: PWM DC motor guverner podpira različne operacijske napetosti, 6V-90V, z PWM ciklus 0%-100%, nadzor moči 0,01-1000W, visoka učinkovitost, velik navor in hitrost obljubo.

4.Nazivni tok 8A in največje tok 15A: stikalo guverner je nazivni tok 8A in lahko podpira največje tok 15A.Statično trenutno je samo 0.005 A ko je v stanju pripravljenosti.

5.Pogosto se uporabljajo: V regulator napetosti je primeren za DC motor za nadzor hitrosti, zunanje 0-5V signal, PLC nadzor hitrosti, in v drugih primerih, ki zahtevajo natančne in učinkovit nadzor hitrosti.

Specifikacija:

Vrsta motorja: ENOSMERNI Motor

Številka modela: PWM Motornih Guverner

Modul velikost: O 64x59x28mm/2.52x2.32x1.1in

Delovna napetost: DC6V-DC90V

Krmiljenje moči: 0.01-1000W (največji tok 15A, ocenjeno 5A)

Quiescent tok: 0.005 A (pripravljenosti članici)

PWM ciklus: 0%-100%

PWM frekvenca: 15khz

Nadzor napetost: 0-5v (regulacijo napetosti, vrsta, hitrost motor se lahko neposredno nadzira PLC)

Funkcija: Vgrajen napajalnik povratne povezave zaščita, nadzor napetosti prenapetostna zaščita, 15A hitro delujoči keramični varovalko.To je mogoče neposredno pod nadzorom PLC napetost.

Opomba:

Hitrost lahko spreminjate le, ko vstavite povezano.

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Stikalo Guverner

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Fnf.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Fnf.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo