Na voljo: Na zalogi

Mulberry svile nightdress žensk poletje Sleepwear Svile Dolgo Obleko novo Nightgown tanke seksi mehka svila nightdress doma

(0 Mnenja Strank)

€164.16 - €328.33

Sku: f36221

Kategorija: Spodnje perilo

Oznake:

Specifikacije

  • Čisti 100 Svile Nightgown: Ženske Obleko Noč
  • Nespodobno Sliko: No
  • Spolnost: No
  • Rokav Dolžina(cm): Brez rokavov
  • Sezona: Pomlad
  • Dolžina Obleke: Kolena-Dolžina
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: fimtairah
  • Dekoracijo: Čipke
  • Postavka Vrsta: Nightgowns
  • Sleepwear: Obleko Noč
  • Material: Svila
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Ženska Oblačila More: Ženske Sleepwear
  • Spol: ŽENSKE
  • Sestava Materiala: Svila
  • Ovratnik: Proti-Vrat
  • Številka Modela: HZZ364

O Svile Materiala Pižami

Izdelan iz 100% Naravna Svila

pomirja živce in spodbujajo spanje

Kemijska struktura svile beljakovin v svileni pižami je 18 vrst naravnih aminokislin.Te aminokisline vsebujejo majhne molekule, imenovane "spanja dejavnik", ki ima učinek za stabilizacijo živce in odpravi utrujenost.To lahko učinkovito izboljša spanec, povečala spanja globine, in odpravi Utrujenost čez dan.

Svileni Pižami Prednost

Prvi.Varstvo okolja

Svileni pižami so izdelani iz naravnih mulberry svile, ki je onesnaževanje brez in resnično zeleno.

Drugič, lepoto kože

Mulberry svile v svileno pižamo, ki je sestavljena iz naravnih beljakovin vlaken, ki vsebujejo osemnajst aminokisline, potrebne za človeško telo.Njegova kemična sestava je podobna človeški koži in ima dobre združljivosti.To lahko pomaga koži ohranjati presnovo lipidov film na površini, se prepreči staranje kože, spodbuja krvni obtok, zamude staranje in hrani kožo vlažno in gladko.To je očitno učinkov, o alergijskih kožnih in pruritus.

Tretjič, nežno in gladko

Svila se počuti naravnih in gladko in nemoteno, blizu kože je drugi kožo na človeško telo so znani kot "fiber kraljica", ki je v bližini nobene vlaknin.

Četrtič, tesno in udobno

Površina svileno pižamo, ki je gladko in voljno, in njene trenja stimulacije koeficient za človeško telo je najnižja med vsemi vrstami vlaken.Ko je naš občutljivo kožo in gladek in nežen izdelki izpolnjujejo, edinstvena mehko teksturo, glede na krivuljo človeškega telesa, considerately in varno briga za vsak centimeter naše kože.

Pet, toplo pozimi in hladno poleti

Svila se v svileni pižami vsebuje najvišjo svile glasnost praznine v vlaknin, ki lahko igrajo dva-način prilagajanja funkcij.Ko je hladno, zmanjšuje prenos toplote in ohranja toploto bolje kot bombaž in volna.Ko je vroče, se lahko odvajanje veliko toplote, da telo temperatura konstantna, in vlogo toplo pozimi in hladno poleti.

Šest, absorpcijo vlage

Svila beljakovin, vlaknin v svileni pižami vsebuje vrsto hidrofilni stranske verige amino kisline, snovi, ki lahko absorbira vlago in oddajajo vlago v zrak, in ohraniti določeno količino vlage.To lahko pomaga kožo, ohraniti določeno količino vlage v normalnih temperaturah in ne da se koža preveč suha.Ko je vroče, se lahko hitro absorbira znoj in toplote, ki jo oddaja človeško telo, zaradi česar se ljudje počutijo zelo kul.

Sedem, pomirja živce in spodbujajo spanje

Kemijska struktura svile beljakovin v svileni pižami je 18 vrst naravnih aminokislin.Te aminokisline vsebujejo majhne molekule, imenovane "spanja dejavnik", ki ima učinek za stabilizacijo živce in odpravi utrujenost.To lahko učinkovito izboljša spanec, povečala spanja globine, in odpravi Utrujenost čez dan.

Osem, antibakterijsko, anti-plesni, anti-tropilaelaps

Svila ima odlične naravne lastnosti antibakterijsko, anti-plesni in anti-tropilaelaps.Njena svilena sestava SERCIN ima sposobnost, da prepreči razmnoževanje pršic in mikrobov.Svileni pižami uporabo 100% naravne premium mulberry svile, ki izpolnjuje stroge sanitarne in zdravstvene zahteve.Brez kemičnih snovi, ki so škodljive za zdravje ljudi, so dodali v procesu proizvodnje.

Devet, anti-ultravijolično

Triptofan in tirozin v svile beljakovin lahko učinkovito absorbirajo in zaslon ultravijolični žarki, ki so boljše UV odpornost.Lahko učinkovito preprečevanje ultravijolični žarki pred škodljivimi človeško kožo.Ohranja kožo nežno in gladko in elastično.

Deset, razlikovati in elegantno

Svileni pižami temeljijo na minimalističen design, ki odražajo moda in prosti čas, romantičen in živahna, in so skrbno oblikovana.Obenem pa prinaša ljudem zdravo, udobno, plemenito in elegantno življenjskih izkušenj, prav tako zagovarja, modno in bogato življenje.Postala simbol razpoloženje in okus življenja.

Pranje in skrbijo za vaše svileni Pižami

Zaradi posebne tkanine iz svile, pižame, posebno pozornost, ko pranje in ohranjanje.

1. Zato je najbolje, da uporabite mehko vodo pri pranju in temperatura je najboljši na 35-40 stopinj Celzija.

2. Alkalno ima škodljiv učinek na svila vlakna, tako da uporabite nevtralen detergent ali svila volna detergentom.

3. Sol odpokliče organ, ki je tudi zelo destruktivno na svilo.Svileni pižami treba spremeniti in oprati pogosto, da bi se izognili rumene pege in vplivajo na nošenje.

4. Ko pranje, ne mešamo ali zvijajte s silo, ampak nežno vtrite.

5. Po pranju, obesite ga na hladnem in prezračenem mestu, in da se posuši.To naj ne bi bila izpostavljena soncu, tako da se prepreči vlaken šibenje in razbarvanje zaradi ultravijoličnega sevanja na soncu.

Če jih ne nosijo, je najbolje, da se posuši na soncu, za kratek čas, in nato postavite v polje.Upoštevajte, da se to ne bi smelo biti močno pritisnili.Različne barvne svileno pižamo je treba ločiti z papir, da se prepreči razbarvanje.Še ena stvar, ne dajo kafra tablete, ne pozabite!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo