Na voljo: Na zalogi

Slonokoščena Iskrico Crossbody Trak Nosorogovo Trak za Torbico Vrečko ali Tote

(0 Mnenja Strank)

€26.45 - €37.78

Sku: f40003

Kategorija: Kovčki In Torbe

Oznake: nosorogovo torbici trak, torbici trak crossbody, nosorogovo vrečko trak, kentucky torbici trak, vrečko trak iskrico

Specifikacije

  • CN: Guandong
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Usnje

Dobili vašo iskrico na!Zamenljivi in prilagodljiv, to nosorogovo crossbody trak lahko seznanjene s vaš najljubši torbici ali crossbody vrečko/tote.Kot nalašč za datum noč, praznik teden, počitnice, itd...

bombažno platno, trak z peneče JASNO nosorogovo trim.Vaša izbira srebro ali zlato strojne opreme.Drugi trak barve na voljo; prosim sporočilo me je z vprašanji ali posebne zahteve.

Dolžina: 48" Širina: 1.5" (nastavljiv; lahko krajše)

Seznam je za trak samo; Vrečke, ki NISO vključene.

OPIS IZDELKA

Izdelek

Ime:

Ročno Črni barvi Sparkle Širši Crossbody Trak Zamenljivi Handcraft Pasu Gunmetal Sivo Nosorogovo Trak za Torbico Vrečko za Kamero ali Tote

Blagovne znamke :

Generični

Podolgovat tehnologije:

Pritisnite Vstavi, s kristalno nosorogovo

Material:

Crysta l nosorogovo, kovinsko strojne opreme, bombaž, platno Teža:

185 g/6.52 oz Velikost:

L=48inchs W=znašala 1,57 inchs

Funkcija:

Zamenjava Vrečko Trak, Širok Trak Vrečko, Diamond Torbici Trak,Keychain Trak

Package:

opremljen z opp vrečke

Časom,:

5-8 delovnih dni za razpoložljive zaloge

Plačilo

Metoda:

T/T, Zahodne Unije, Paypal, Varno Plačila

Po meri:

Barve po meri, pakiranje so sprejemljive

Priložnost: Obletnico, Sodelovanje, Dar, Poroka, Stranka

Starost:

Za vse starosti.

Multi Color: Črna,roza,srebrno,zlato/barve po meri

Standard:

Standardi kakovosti lahko naredimo vaše prilagojene velikosti in barvi :)

⭐- Opis

V WRISTLET KRISTALNO BAGCHAIN TRAK

* Ti Kristalno verige trakov, ki so na obrtniški s premijo okrasnih in mehko bombažno podlogo, trajne strojne opreme, težka za dolgotrajno uporabo.

* Ta biser kristalno nosorogovo wristlet keychain je kot nalašč za sklopko slog torba ali samo za vaše torbice.Svoje najlažji način, da dodate nekaj glam za osnovno vsakdanje življenje.

* Ti ročno izdelani in snemljiv bling trakovi so ZELO bleščeča v resničnem življenju, to je tako bleščeča, da je skoraj nemogoče ujeti polni učinek v fotografije ali video.

* Prosimo, dovolite mi, da vem v opombe pri naročilu, če želite, da vaš wristlet, da se ujemajo torbo, pas ali če potrebujete več meri traku.

PODROBNOSTI IZDELKA

⭐-Crystal Nosorogovo Vrečko Verige Traku:

* Ti ročno Nosorogovo Torbici / Vrečko verige Trakov bo show stopper v vsakem primeru.Ni slike ali video res lahko zarobiti se blešči tega Vrečko verige Traku.To je treba videti v živo.Ti Trakovi so zamenljivi na vse keychain,ročne torbe in torbice, ki imajo snemljiv pašček.Trak je handwoven traku, ki je zajeta v tisoč sijoče Okrasnih.Trak je narejen iz zelo prilagodljive high end material, ki je mehko in zelo trpežna, medtem ko jo nosi.

⭐- Izbor Kakovosti Materiala:

* Ti vrečko verige trakov, ki so na obrtniški s premijo iskrenje kristalno okrasnih in mehko bombažno podlogo, trajne strojne opreme, težka za dolgotrajno uporabo.

⭐- Nastavljiv Širokopasovne Povezave:

*Prilagoditev dolžine fleksibilno, ki temelji na vaše potrebe,

⭐- Posebna funkcija:

* Zamenjava Vrečko Trak, Širok Trak Vrečko, Diamond Torbici Trak,Keychain Trak

*Dobili vašo iskrico na!Zamenljivi in prilagodljiv, to nosorogovo crossbody trak lahko seznanjene s vaš najljubši torbici ali crossbody vrečko/tote.Kot nalašč za datum noč, posebne priložnosti, koncerti, počitnice, itd...

*Črno bombažno platno, trak z peneče jet black nosorogovo trim.Vaša izbira srebro ali zlato strojne opreme.Drugi trak barve na voljo; prosim sporočilo me je z vprašanji ali posebne zahteve.

⭐- Širši Trak je kot Nalašč za Vaše Vrečko:

⭐-* To izmenljive zapestje traku je neverjetno iskrico, ki jih ni mogoče ujeti na kamero ali video.Ta trak se lahko ostrižen na vse, kar hočeš, da nosite na zapestju z snažan srebro jastog posnetek.Zamenjajte vaš stari wristlet s tem traku in biti pripravljeni, da bi dobili veliko pohval.Priložite denarnice, mobilni telefon, ključe, steklenico vode, itd.

*Trak je 48 cm dolge in znašala 1,57 cm širok.Fotografija prikazuje denarnice, fant palico, air oznako, ključe in mobilni telefon vse priključene na enkrat (NI priložena NAKUP.)

Samo zgrabi vaš trak in vožnjo skozi vrata.Tako priročno, ko je na vožnjo ali nakupovanje.Super ideja za darilo!To je odlično darilo počitnice.

⭐- Občutljivo Duckle

*Trajno strojne opreme,odporen na rjavenje, trmast za dolgotrajno uporabo.

*** Ta seznam je za TRAK SAMO!!!***

⭐- Nasveti

1,Ker je vsak trak je izdelan ročno vsak lahko so rahlo variancami.Ti trakovi niso mišljeno za težke ali velike torbice.Prosimo, zdravljenje te nežno, da se zagotovi, da bo kos redne in normalne uporabe.

2,zamenjava vrečko verige trakovi, ki je napolnjena z peneče kristalno okrasnih, ne vlecite, stretch, cut, ali pull ročaj težko.Kakršna koli vprašanja o tem keychain trak, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo