Na voljo: Na zalogi

Naravni Metlo Retro Narave Ni Statična Elektrika, Pometanje Metlo Oltar Dobave Energije Quartz Čarovnice Metle Darilo Za Rojstni Dan

(0 Mnenja Strank)

€4.20 - €8.41

Sku: f44638

Kategorija: Gospodinjski Merchandises

Oznake:

Specifikacije

  • Številka Modela: Mini Rjava Metlo
  • Uporaba: Doma
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Ročno Krtačo in Smetišnico

Značilnosti:

Enostavno manipulirati: kratek ročaj zagotavlja lahek, pod nadzorom oprijema.Obstaja visi vrv na vrhu, ki se lahko obesil na kljuko, ko ni v uporabi za preprosto shranjevanje.

roko metlo: Idealen za notranjo ali zunanjo uporabo za odstranjevanje težkih umazanijo in ostanke iz tal, nadstreški, krovi, dovoznih poti, pločnikih in druge zunanje površine.

Enostavno vzdrževanje: Lahko se uporablja na mokre in suhe površine, oprati z vodo, ga položite pod soncem, da pustite, da se posuši,

Idealno za čiščenje pisalne mize, zofe, avtomobili, vogale itd., in kratkimi ročaji za namizni čiščenje.

Specifikacija:

1. Ime: Mini Rjava Metlo

2. Material: palmae lubje + bakrene žice

3. Barva: rjava

4. Velikost: skupni dolžini približno 14 cm/5.51 v, palica dolžine približno 7cm/2.76 v, spodnji širine približno 10 cm/3.94 v

Seznam Vsebine:

1*Metlo

1.Enostavno Manevriranje: iz Palmae lubje in bakrene žice, mini rjava metlo je lahek in enostaven za manevriranje, in kratek ročaj zagotavlja svetlo, pod nadzorom oprijema.

2.Enostaven za Shranjevanje: na voljo je prekinitev kabla na vrhu ročno metlo, ko ni v uporabi, ga lahko obesite na steno, za enostavno shranjevanje, ki je res prihranek prostora.

3.Naravni in Okolju prijazen: Naše roke-made metlo je narejen iz Palmae lubje naravni material, ki bo povzročila nobene škode na tla in predmete, in je brez vonja.

4.Ni enostavno, da Absorbirajo Vodo: v Glavnem iz Palmae lubje, naravne metlo je trpežna in vzdržljiva, ki je ni enostavno absorbirajo vodo, zaradi česar je proces čiščenja bolj enostavno in bolj učinkovito.

5.Naravno Ročno izdelane Metle: mešalnikih metlo je v glavnem iz Palmae lubje, ki je okolju prijazno in zanesljivo za uporabo.Idealen za notranjo ali zunanjo uporabo za odstranjevanje težkih umazanijo in ostanke iz tal, nadstreški, krovi, dovoznih poti, pločnikih in druge zunanje površine.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo