Na voljo: Na zalogi

Visoko-pas svile ženske dokolenke hlače hlače varnost

(0 Mnenja Strank)

€16.50 - €33.01

Sku: f44839

Kategorija: Spodnje perilo

Oznake:

Specifikacije

  • CN: Guandong
  • Dvig Tip: High-Rise
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Dekoracijo: Čipke
  • Postavka Vrsta: Hlačke
  • Spolnost: No
  • Hlačke Tip: Hlačnic
  • Material: Svila
  • Nespodobno Sliko: No
  • Spol: ŽENSKE
  • Številka Modela: HZZ1351
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Sestava Materiala: 100 svile

1.Prednost za Svileno spodnje perilo

Svila beljakovin povečanje prsi perilo je neke vrste perilo, ki se pojavljajo v zadnjih letih.Poleg tega, da povečanje prsi in povečanje prsi, ima tudi funkcijo zdravstveno nego in lepoto.To lahko proslavi dojke, kože in izboljšanje prsi teksturo kože, in je zelo mehka in udobna za nošenje.Oglejmo si prednosti svile beljakovin perilo skupaj.

1. Prednosti protein iz svile, povečanje prsi spodnje perilo: močan vlažilni funkcija

Svila protein vsebuje hranila, kot so beljakovine in aminokisline, ki lahko tvorijo zaščitni film.V jeseni, ki ga lahko zaklenete vlage prsi s kožo in vlažijo kožo prsi brez izgube vlage.To je še posebej primerna za prijateljice, da nosijo v jeseni, še posebej tisti, prsi s suho kožo Žensk.

2. Druga prednost iz svile beljakovin spodnje perilo: proslavi prsi kože

Svila vsebuje 18 vrst aminokislin, ki jih potrebuje človeško telo, in ob istem času, svila se je prvotno sestavljen iz različnih beljakovin, koža je funkcija vzdrževanja je zelo močna, še posebej, nekaj svile beljakovin povečanje prsi perilo doda tudi biser v prahu, v pomoč vam, medtem Ko dvig prsi krivulje, lahko storite tudi lepotna nega za prsi.

3. Tretja prednost svile beljakovin spodnje perilo: obdržati prsi mlade kože

Svila beljakovin povečanje prsi spodnje perilo je zelo dihanje in svile beljakovin povečanje prsi perilo sama je zelo hranljivo spodnje perilo, tako nosi takšno perilo lahko pospeši presnovo kožnih celic, spodbuja regeneracijo dojke, kože, upočasni staranje dojke, kože, in naj prsi Koža je mlajša.

4. Prednost 4 svile beljakovin spodnje perilo: dobra za čiščenje funkcija

Za čiščenje funkcija svile beljakovin povečanje prsi perilo ni mogoče prezreti, da lahko učinkovito zavira rast bakterij, in ob istem času, lahko tudi učinkovito blokira prahu na zunanji onesnaževanja.Mehka tkanina lahko tudi spodbujajo krvni obtok prsi, da vaše prsi več rožnato in sijoče.

2. Kako pranje svile modrc

1. Pranje način svilena oblačila

1) Ukrepi za ročno pranje

Svila je tkana oblačila z občutljivo beljakovin zdravstveno nego vlaken, je najbolje, da se pranje z roko.Prosimo, uporabite posebne svilene detergent ali nevtralno milo tekoče.Mešamo na detergenta v vodi preden ga je dala v oblačilih; temperatura vode ne sme biti preveč visoka.Ne potapljajte oblačila v vode za več kot 15 minut; rub nežno z rokami, sperite s čisto vodo po pranju, da odstrani z milom, ne wring to; naslikal svilenih oblačil, ki se lahko sperejo večkrat v čisto vodo.

Ko sušenje, pa oblačila nazaj na zunaj, jih dal na hladno mesto in jim kapljično, da se posuši in nato suhe ali britje, ko so 70 do 80% suhe.

Ko sušenja vsebnost vode naj bo približno 10%.Odstrani in napolni s 100 kosov krpo za likanje, da sijaja nespremenjena in trajne.Če likanje ni gladka, se lahko dajo v plastično vrečko, ko oblačila so 70% suhe in zglajeni z roko; to je lahko tudi posušene po sušenju in zložiti ravno jo Dal v plastično vrečko, pečat ust, in ga dal v zamrzovalnik za 12 ur močno zamrzovanje, s katerimi lahko dosežemo brez železa učinek.

2) Ukrepi za suho čiščenje

1. Pranje ni mogoče namažejo z grobo predmetov in pranje s pralnim strojem, umivanje rok je najboljši.

2. Uporabe posebnega čistila za pranje.Izogibajte se alkalni detergenti, mila, pralni prašek ali drugih čistil.Nikoli ne uporabljajte razkužilom.

3. Nikoli pranje neposredno z milom, ker maščobne kisline anions se proizvaja z milo v vodi, bo združiti z kalcijevih in magnezijevih ionov v vodi v obliki obori vode, netopne maščobne kisline, kalcij in maščobne kisline, magnezij.Ta sediment je zelo lepljiva, in svila ima pozitiven naboj.Ko se vloge na svilenih oblačil, to je težko sperite.

4. Temperatura vode med pranjem je o sobni temperaturi, približno 30 stopinj.

5. Po pranje svilenih oblačil, ni priporočljivo, da jih osušite pod sončni svetlobi ali uorescentni svetlobi luči, in ni priporočljivo, da jih osušite z za lase.Na splošno jih je treba namestiti na kul in prezračen prostor, da se posuši.Ker ultravijolični žarki v sonce naredi svilene tkanine rumena, zbledi, in starost.

6. Svila je krep, ne twist, ko pranje, je treba nežno tresejo, in širjenja ven na nasprotni strani, izogibajte se prekrivajo ali zložljivi, da se posuši, tako, da ne madež.

7. Po dolgem času, svilena oblačila, ki so enostavno, da postane težko.Namočite s svilo mehčalec ali beli kis, redčenja, da obnovite mehkobo.

Vzdrževanje , način svilena oblačila

1) Nasveti za likanje svilena oblačila

Ko likanje svilena oblačila, proti gubam uspešnosti svilenih oblačil, ki je nekoliko slabše kot pri kemičnih vlaken.Če oblačila so nagubana po pranju, morajo biti zlikane, da bo svež, eleganten in lep.Ko likanje, suho oblačila, do 70% suhe, nato spray vodni enakomerno in čakati za 3-5 minut, preden likanje.Likalno temperatura mora biti pod nadzorom med 130 stopinj in 140 stopinj.Železa ne sme biti pritisnete neposredno na svileni površino, da bi se izognili svetlobe.Je treba pokriti z vlažno krpo in ga nato zlikane, da preprečite visoke temperature, da bi svila krhka in celo zgorela.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo