Na voljo: Na zalogi

Pcsset Univerzalni Stenski Popravljanje Agent Mazilo Injekcijsko Lepa Tesnilnih Mas, Stene Peeling Grafiti Vrzel Repair Cream Gradnje Orodje

(0 Mnenja Strank)

€9.51 - €17.29

Sku: f45126

Kategorija: Gospodinjski Merchandises

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Bullet Točk:

1、Visoke Kakovosti: posebno sestavine zmešamo ne bo skrči ali trgati, tako da se popravilo ne bo prekinjena, in lahko še naprej opravlja druge DIY popravila.

2、Priročno in Preprosto: Preprosto uporabite jo lahko uporabijo neposredno iz epruvete, in ga je mogoče popraviti withapplication.Uporabite ga za popravilo lukenj ali razpoke v steni.

3、Varnost in Zdravje: repair krema se lahko varno uporablja.Te sestavine so neškodljive, ki niso jedke ali formaldehid-brezplačna, vendar prosimo, bodite prepričani, da nosijo rokavice pri uporabi kremo.Naše stenske popravila mazilo lahko pomaga rešiti poškodbe, umazanijo, peeling, luknje, itd.na steni v najenostavnejši način, brez kakršnih koli sledi po popravilu.

4、Uporabo Metode: 1. Čiščenje poškodovano steno pred uporabo in obdržati steni, čisto in suho. 2. Uporablja steno popravilo prilepite neposredno poškodovano steno.Če je nadev debelina presega približno 2 mm/0.08 cm, prosimo, strganje v več plasti.Po spodnji sloj je suho, strganje znova. 3. Po polnjenje in popravila, po prilepite je popolnoma suh, ga lahko zglajeni s smirkovim papirjem.

5、Široka Uporaba: Primerna za popravilo vseh vrst poškodovanih zidov vključno slikarstvo umazano, poškodovano brezna, peeling, plesni, in razpoke v lesenih plošč, gips plošče in stene, itd.

Specifikacije:

Kapaciteta: 100 ml

Lastnosti: 100% čisto nov, visoko kakovostnega materiala, non-toksične, nerjavne, in brez formaldehida

Funkcija: nepremočljiva, popravilo zidov, itd.

Pakiranje Seznam

3*Popravilo Smetane

3*Obrnjenega Nasvet

1*Strgalo

Opomba:

1. Priporočljivo je, da uporabljate rokavice.

2. Prosim, ne pustite, da otroci pridejo v stik z otroki, tako da se prepreči hrane zmedo.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo