Na voljo: Na zalogi

20pcs Avto Pesto Kolesa Odsevne Nalepke za Avto Platišča Trak Trakovi ZA C5 Aircross Odsevna Trakova Avto Avto Acessories Avto Varnost

(0 Mnenja Strank)

€2.78 - €3.96

Sku: f48571

Kategorija: Zunanjost Dodatki

Oznake:

Specifikacije

  • Velikost: as pictures shows
  • Napetost: other
  • Ime Modela: Pesto Kolesa Odsevna Nalepka
  • Blagovna Znamka: AutoJZWT
  • Uporabljajo: Avto, motorno kolo, kolo
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • kodo: F0TU3058UT8704
  • Vgradnjo: za C5 Aircross Odsevna Trakova Avto Avto Acessories Avto Varnost
  • Postavka Vrsta: Odsevni Trakovi

Specifikacija:

Ime Izdelka: Avto, Kolo, Odsevne Nalepke

Barva: Zelena/Srebrna/Rdeča/Barvita

Velikost: 9x0.7 cm

Namestitev: Kolo

Package: 20 kos/naročila

Značilnosti:

1. Pesto kolesa Odsevne Nalepke: ponoči ali ob šibki svetlobi, te odmevne odsevne nalepke izstopajo na cesti, odseva svetlobo proti voznikom, opazen in spomnite se, da so njihove razdalje, izboljšanje varno vožnjo.

2. Visoko Odsevni Učinek: Design z anti-uv premaz s topilom, močno odbojni učinek, lahko odraža vse vira svetlobe, vključno vozila osvetlitev in sončna svetloba, očitno opozorilo učinek; Nepremočljiva, ni lahko zlomi ali razpoke, ni enostavno zbledi in ima dolgo življenjsko dobo, trajno in zanesljivo.

3. Univerzalni Kolo Platišče Nalepke: Pogosto uporablja, se prilega večini motornih koles, koles/koles, avtomobilov.Komplet nalepk je 20pcs, 5pcs je dovolj za platišča.Širina nalepke je 7mm, z zadostno vidljivost.

4. Enostavna Namestitev: Odsevne nalepke so bili narežemo na posameznih 20pcs in je v ukrivljene dele, ki se popolnoma prilega z okroglo platišča.Lahko enostavno jo držijo neposredno na kolo Pnevmatike in Platišča za avto, motorno kolo ali kolo za otroke.

5. Različne Možnosti: Obstajajo različne avto logotipi vzorec na avto, Odsevne nalepke lahko izbirate.Eleganten reflektivni vozila kolesa dekoracijo, dodate funkcije in ustvariti kul in edinstven videz za motorna kolesa/avtomobilov, dovolite, da vas izstopajo iz množice.

Opomba:

1.Slike so samo za referenco.Dejanskega izdelka prevlada.

2.Vaše zadovoljstvo je naša najpomembnejša skrb.Prosimo, da nas kontaktirate, da se bolje odpravite vse težave, preden zapustijo vse nevtralne ali negativne povratne informacije.

Najlepša hvala

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo