Na voljo: Na zalogi

3 Tipke Zapah Ključavnice, Vpisana Vrv Zaklep Proti Kraji Naprava Univerzalno Volan LockStrap Jekla Krmilni Kabel za Avto, Tovornjak

(0 Mnenja Strank)

€51.65 - €107.60

Sku: f50503

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Oznake:

Specifikacije

  • Vrsta Izdelka: avto volan anti theft zaklepanje
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: železo

Opis

Volan varnostnega Pasu Ključavnica: varnostna volan s ključavnico je trdna struktura, ki ščiti vaše vozilo pred krajo.To lahko zaklepanje volana in sedeža pasu vtičnico ob istem času.

Dobro zasnovana: Kot napredne varnostne volan zaklepanje, jo lahko ukrivljen, tako da lahko prilagodite velikost glede na vaše potrebe.Ste lahko prepričani, da naši varnostni pas zaklep je super močna konstrukcija.

Enostaven za uporabo: lahko hitro zaklene in odklene v nekaj sekundah.Vse, kar morate storiti je, zaviti zaklepanje okrog volana in vstavite ključavnico del v varnostnega pasu vtičnico.To lahko zaklene tako, da prilagodite položaj sedenja, ki je prilagodljiv in priročen.

Različnih barv, da izberejo: Izbirate rdeča, črna ali rumena z oranžno volan zaklepanje immobilizer.Vse črno dopolnjuje notranjosti za classy videz, medtem ko so svetle barve podpira visual proti kraji.

Enostaven za shranjevanje v avto: za Razliko od drugih volan ključavnice, naše volan zaklepanje trak je kompakten, nepremočljiva, zložljiv in preprost za shranjevanje v sredinski konzoli, škatle za rokavice ali pod sedež.Hiter in enostaven za uporabo.

Specifikacija

Ime izdelka: avto volan zaklepanje

Barva:črna,rdeča,rumena,oranžna,pruple

Velikost:65*5.7 cm/25.59*2.24 palčni

Material: železo + ABS

Seznam Izdelkov.

1* Avto Volan Nastavite Zaklepanje

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo