Na voljo: Na zalogi

Sunvisor Extender Auto Polarizirana Anti-Glare Razširitev Sprednji Strani Okna Vizir, ki Ščiti Pred za Sonce za GLARE Meglo UV

(0 Mnenja Strank)

€12.56 - €18.21

Sku: f51527

Kategorija: Zunanjost Dodatki

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Sunvisor Extender Auto Polarizirana Anti-Glare Razširitev Sprednji Strani Okna Vizir, ki Ščiti Pred za Sonce za GLARE Meglo UV

OOTDTY

Značilnosti: dolgotrajna za zaščito pred Soncem: padajočega za ščitnik proti Soncu avtomobila dežnik je izdelan iz "akril polarizirana film" prazen, brez kakršnih koli nelagodje.Ta avto vizir blokira neželeno za BLEŠČANJE in škodljivimi UV žarki.Kot nalašč za voznika in spredaj za sovoznikovem SEDEŽU.

Izboljšane Vozne Prepoznavnost: Naše glare-brezplačno za ščitnik proti Soncu extender je za Sonca ščitniki, ki zmanjšujejo za Sonce za BLEŠČANJE in zagotavlja jasen pogled na cesto tudi v ekstremnih sončni svetlobi.Ta avto vizir extender je za večino za , športna terenska vozila in tovornjaki.

Odpraviti utrujenost oči: Naš avto za ščitnik proti Soncu razširitve uporabljajo za Sonce ščitniki za blok out, za žarki Sonca.Prosim izmerite svoj vizir pred naročilom.

Vzdržljiv material: Naš avto vizir extender je izdelan iz zelo trpežne PU in RAČUNALNIKOM s trajno elastičnimi trakovi.Bodite prepričani, da odstranite zaščitno folijo pred uporabo za ščitnik proti Soncu.

Enostaven za namestitev in skladiščenje: Naše spustnem avto za ščitnik proti Soncu extender diapozitivov zlahka na režijske za ščitnik proti Soncu za varno in udobno vožnjo.Lahko prilagodite elastične in potisnite plošče navpično ali vodoravno, da bo ustrezala vašemu za Soncem za zaščito potrebe.

Tehnični podatki: Material:PU+PC

Velikost: Cca.31x15cm/12.2x5.9 inch

Barva:Črna

Paket Vključuje: 1x za Ščitnik proti Soncu

opomba: 1.Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Hvala za vaše razumevanje.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo