Na voljo: Na zalogi

PD 36W Avto MP3 Player Modri zob 5.0 Hitro Brezžično Slušalko Handfree Modulator Visoko Kakovost Zvoka Predvajalnika Glasbe Z USB Polnjenjem

(0 Mnenja Strank)

€13.35 - €26.71

Sku: f51993

Kategorija: Zadnje Okno

Oznake:

Specifikacije

  • Element Teža: 1.00kg
  • Blagovna Znamka: Ai AVTO ZABAVNO
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Napetost: 12V

Bullet Točk:

1、Prenos Podatkov: Avto Adapter za Polnilnik ne samo, da zagotavlja hitro polnjenje za svoje naprave, ampak tudi omogoča hitrejše podatkov sinhronizacije med njimi.Lahko prenašate datoteke, fotografije, video posnetke in več, z lahkoto in hitro..

2. Mini in Lahek: Avto Adapter je zasnovan tako, da bo kompakten in priročen, tako da ga lahko vzamete kamorkoli in jo uporabite kadarkoli.Se prilega v žepu, torbici ali škatle za rokavice, in da ne dodati razsutem stanju, da se vaš avto.

3. Varno Polnjenje Zaščita: Ta avto adapter za polnilnik preprečuje prevelik tok, čezmerno polnjenje in pregrevanje s svojo dvojno zaščito sistema, ki zagotavlja varno in zanesljivo polnjenje izkušnje.

4. Prostoročno Klicanje: Ta avto adapter vam omogoča, da sprejmete zasebni pogovori s samo 1 gumb, tako da boste lahko obdržali vaše roke na volan in oči na cesti.

5. Široko Kompatibilnost: avto polnilec adapter je enostaven za namestitev in uporabo.Lahko seznanite z največ avtomobilov in mobilnih naprav, kot so pametni telefoni, tablični računalniki, GPS, itd.Je vsestranski in priročno dodatno opremo za vaš avto.

Opis:

Če iščete hiter in priročen način za polnjenje vaše naprave v avtu, ta avto adapter je odlična izbira za vas.Ima kompaktno obliko, ki se prilega v svoj avto vtičnico.Prav tako je pametno čip, ki preprečuje pregrevanje, čezmerno polnjenje in kratkih stikov.Lahko polnjenje dveh naprav hkrati s svojo dvojno vrata USB, ki podpirajo hitro polnjenje.Plus, boste lahko uživali prostoročno klicanje s svojo ena gumb funkcija, ki omogoča sprejem zasebni pogovori z lahkoto.Ta avto adapter je kompatibilen z večino avtomobilov in mobilnih naprav, kot so pametni telefoni, tablični računalniki, GPS, itd.Je vsestranski in praktični dodatek za vaš avtomobil, da bo vaše doživetje vožnje bolj prijetno in varno.

Specifikacije:

1. Model: V16

2. Mobilna verzija: 5.0

3. Delovna napetost: 12V-24V

4. Signal-to-noise ratio: 95dB

5. Zmogljivost baterije: 45mAH

5.Izhod: PD36W/QC3.0

6. Slušalke polnilni tok: 5V=1A

7. Čas predvajanja: približno 3 ure

8. Velikost: približno 6*6*8 cm/2.36*2.36*3.14 cm

Seznam Vsebine:

1*USB Avto Polnilec

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo