Na voljo: Na zalogi

Prostornine 20 L/h mini italijanski gelato težko sladoled, ki stroj komercialne Mjanmar, Laos Kambodža Singapur Tajska

(0 Mnenja Strank)

€825.22

Sku: f52644

Kategorija: Kuhinjski Aparati

Oznake: Zmogljivosti

Specifikacije

  • Številka Modela: YKF-618
  • Moč (W): 1400
  • Blagovna Znamka: CNYUNIAO
  • Zmogljivosti: >1501ml
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Novo zasnovan težko sladoled, kavo, velik pomočnik v vaši trgovini, sladoled!Narejen je iz nerjavnega jekla, pod nadzorom mikroračunalniška z digitalnim prikazom,preprost, praktičen in cenovno ugoden, prav tako jih lahko prosto modulirani glede na vaše potrebe.Featuredwith zelo velike hladilne valja in hitro zamrzovanje.Lahko pričakujemo, 20L/5.3 NAS galono sladoled narejen na uro .

· [ ZADOSTNE MOČI ] - 1400W močna sila, ki ima zelo velike hladilne valja in hitro zamrzovanje, ki omogoča kapaciteto do 20 l/5.3 NAS galono proizvodnja na uro skupaj z ekstra velike zamrznjene valja.Visoka kakovost zraka kompresor s polno bakreno jedro, funkcije hitrega hlajenja, varčevanje z energijo, nizko raven hrupa in okolju prijazno.

· [ INTELLIGENT DIGITAL DISPLAY ] - nadzira mikroračunalniška z novo zasnovan s tekočimi kristali delovanje plošča andnew čip omogoča delovanje status jasno na prvi pogled.Stroj, ki bo sporočamo vam ga poziv toneafter ledu ream je pripravljen in automaticallysending iz predelane sladoled.

· [ Dodatno GRADIVO ] - Izdelana 304 iz nerjavečega jekla, telo, izgleda elegantno in nežno, trajen, trden in enostaven za čiščenje.One-time vbrizga krme, vrata iz hrane razred visoke kakovosti PVC omogoča visoko perspectivity in trajnost.Visoka kakovost O obliki detent obroč, ki ščitijo vaše sestavine iz uhajanja.

· [ Brez TEŽAV OPERATION ] - Dvojno mešanjem springoflow hrupa in lightvibration.Po napornem sladoled je končano, odstranite ploščo, trdi sladoled, ki bo pritekla iz vtičnice samodejno.Opremljen z eno ploščo, na izhodu zasnovan tako, da postavite posodo uporabljajo, da se težko sladoled.

· [ ŠIROKO UPORABO ] - sladoled, kavo, je dobra izbira za komercialno uporabo, ali za domačo uporabo, še posebej za bari, kavarne, mleka, čaja trgovin, sladica trgovin, zahodno-slog restavracije, sadnih sokov, bari, hotelsandbakeries.Značilnosti

· Zaupanja Vreden Stroj

Proizvaja 20L/ 5.3 NAS gallonice smetana v roku 1 ure.Povprečna poraba energije približno 1.4 kw/h, nizke stroške in hitro hlajenje.

· LCD Nadzorno Ploščo

Na novo zasnovan s tekočimi kristali delovanje plošča z mikroračunalniška nadzor in nov čip, bolj uporabniku prijazno in enostavno upravljanje.

· Dodatno Gradivo

Elegantno in trajne iz nerjavečega jekla telo in visoko kakovostne hrane razred PVC krme, vrata omogoča visoko perspectivity in trajnost.

· Zanesljiva Zmogljivost

Visoka kakovost zraka kompresor s polno bakreno jedro zagotavlja stabilno delovanje, funkcije hitrega hlajenja, varčevanje z energijo, nizko raven hrupa in okolju prijazno.

· EnlargedVents

Prezračevanje odpiranje pokriva veliko področje, pospešuje odvajanje toplote ciklov in omogoča dolgo obdobje delovanja.

· Široka Uporaba

Pogosto uporablja na stojnicah, delavnicah, menzah, restavracijah, hotelih, barih, trgovinah in na drugih mestih z veliko potreb.Specifikacije

· Napajanje: 110V, 60Hz 220V 50HZ

· Moč: 1400W

· Kapaciteta: 16-20 L/h (4.2-5.2 NAS galono/h)

· Model: YKF-618

· Glavni Materiala: 304 nerjaveče jeklo, živilske kakovosti PVC

· Bruto Teža: 165 lb (75 kg)

· Paket Dimenzije (L x W x H): (53 x 50 x 70 cm) Podrobnosti

Embalaža & Dostava

· 1 x Trdi Sladoled Stroj

· 1 x Sklop Dodatnih Delov

Prosimo, upoštevajte, 1 Če želite, nas, da vam pomaga urediti odpremo in dostavo do vaše najbližje pristanišče, prosimo, izberite pošiljko po morju (pristanišče na pristanišče),kupec morali vrata takse(kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt),;, Če želite, nas, da vam pomaga urediti odpremo in dostavo do vaše najbližje letališče, prosimo, izberite pošiljko z letalom (letališča do letališča ) ; Če si želite, nas, da vam pomaga urediti odpremo in dostavo na vaš domači naslov, prosimo, izberite pošiljke, ki jih internationalexpress,suchasTNT,DHL,FEDEX (doortodoor ) ;

2 Če izberete pošiljko z letalom / international express, hladilnega bo odstranjen, preden odpremo, ker je to prepovedano na letalo.Torej, boste morali izpolniti hladilno sredstvo pred uporabo, več podrobnosti, vas bomo obvestili, ko ste prejeli napravo. 3

Če izberete brezplačno dostavo po morju, naša ponudba temelji na CNF trgovinskih pogojev!To pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga. 4 Po dolgem obdobju prevoz transfer, bo neizogibno posledico hladilnega refluks in drugih pojavov, če novi nakup fried ice, pralni letel povzroči kompresorja spali.Zato, prosimo, da novi pralni ravno na tleh 12 ur pred uporabo. 5

Kupci morajo pregledati paket / blaga skrbno pred podpisom prejema blaga.Če obstaja kakršno koli škodo, se obrnite na lokalni TNT / DHL / Fedex, da prosite in reklamacije ALI kontaktiraj nas v 24 ur.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo